maheem Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 je l ti to ždereš sa Wasa hlebom? dobre su ti fotke svinjokolja u Malom ritu. favoriti su mi ona gde gledaju gore i ovaj čika sa cvikama, prva na ovoj strani,
Lo Zingaro Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 @nisam ja Fantasticno! Bio sam fan i proslogodisnjeg svinjokolja ali ova u boji je svaka za izlozbu....svaka cast.
nisam ja Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 fala. Ispada da fotkam samo svinjokolje. Ja to odbrambeni mehanizam imam. Okačim kameru oko vrata pa me onda ne teraju da radim, 'da se ne masti'. Bilo super zimskog svetla juče u šetnji kroz selo, al tad naravno nisam poneo aparat. @maheem, naravno. Bude sve hrskavo
gospa buba Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 ona dvojica shto se pogledom obracaju nebesima (chetvrta otpochetka), ulje na platnu starih majstora, pravac muzej -_- kao vermer, ona zenska shto sipa mleko. ali moze i paul jovanovich [emoji4] sent from bubamoto
nisam ja Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 i treći gleda, samo se ne vidi fala bubi <3
Lo Zingaro Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 4 hours ago, nisam ja said: fala. Ispada da fotkam samo svinjokolje. Ja to odbrambeni mehanizam imam. Okačim kameru oko vrata pa me onda ne teraju da radim, 'da se ne masti'. Bilo super zimskog svetla juče u šetnji kroz selo, al tad naravno nisam poneo aparat. @maheem, naravno. Bude sve hrskavo 😂😂 Stavi na vizitku, - profesionalni fotograf, specijalizovan za svdbe i svinjokolje -
nisam ja Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 i slavska pušenja. teško da bi meni mladenci platili za te fotke posle. jedino ako je plaćanje unapred. svi bi bili musavi, zadrigli i iskreni
nisam ja Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 16 minutes ago, lo zingaro said: 😂😂 Stavi na vizitku, - profesionalni fotograf, specijalizovan za svdbe i svinjokolje - mene tek čekaju Italija, Japan i Rusija
beyoncé Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 On 12/23/2017 at 8:53 PM, nisam ja said: o, bako, bakice
Nesh Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 +1 Sve odlicno, al kad bih morao da biram, baka u prozoru!
Recommended Posts