December 24, 20177 yr je l ti to ždereš sa Wasa hlebom? dobre su ti fotke svinjokolja u Malom ritu. favoriti su mi ona gde gledaju gore i ovaj čika sa cvikama, prva na ovoj strani,
December 25, 20177 yr @nisam ja Fantasticno! Bio sam fan i proslogodisnjeg svinjokolja ali ova u boji je svaka za izlozbu....svaka cast.
December 25, 20177 yr fala. Ispada da fotkam samo svinjokolje. Ja to odbrambeni mehanizam imam. Okačim kameru oko vrata pa me onda ne teraju da radim, 'da se ne masti'. Bilo super zimskog svetla juče u šetnji kroz selo, al tad naravno nisam poneo aparat. @maheem, naravno. Bude sve hrskavo
December 25, 20177 yr ona dvojica shto se pogledom obracaju nebesima (chetvrta otpochetka), ulje na platnu starih majstora, pravac muzej -_- kao vermer, ona zenska shto sipa mleko. ali moze i paul jovanovich [emoji4] sent from bubamoto
December 25, 20177 yr 4 hours ago, nisam ja said: fala. Ispada da fotkam samo svinjokolje. Ja to odbrambeni mehanizam imam. Okačim kameru oko vrata pa me onda ne teraju da radim, 'da se ne masti'. Bilo super zimskog svetla juče u šetnji kroz selo, al tad naravno nisam poneo aparat. @maheem, naravno. Bude sve hrskavo 😂😂 Stavi na vizitku, - profesionalni fotograf, specijalizovan za svdbe i svinjokolje -
December 25, 20177 yr i slavska pušenja. teško da bi meni mladenci platili za te fotke posle. jedino ako je plaćanje unapred. svi bi bili musavi, zadrigli i iskreni
December 25, 20177 yr 16 minutes ago, lo zingaro said: 😂😂 Stavi na vizitku, - profesionalni fotograf, specijalizovan za svdbe i svinjokolje - mene tek čekaju Italija, Japan i Rusija