Haralampije Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 (edited) Alanja pre par godina,u zaledju obale u brdima ceo dan je gasen pozar helikopterima.Sa terase sobe se lepo moglo gledati sve - od uzimanja vode,preletanje,kao i sama akcija gasenja Edited December 16, 2017 by Haralampije
Mil@n Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Ne znam da li sam kačio ove islandske ljepotane ovde?
Hippie Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 ja sam danas naletela na fotkicu ova 4 drugara
Haralampije Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 izlog prodavnice neke propale drustvene firme
roksi Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 12 hours ago, nisam ja said: super oko imas, nisam ja. a i emotivnost.
bigvlada Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Prvi svinjokolj koga se sećam je bio kada sam imao 4 godine, jako je ličilo na ovo što si postavio. Sa osam su mi dozvolili da okrećem mašinu koja puni creva mesom za kobasice i da okrećem čvarke dok se kuvaju. Prase su posle tretmana let lampom stavili na neku ogromnu debelu drvenu dasku veličine vrata pa su ga tu prali vrelom vodom i četkom. Ništa se nije bacalo samo je trebalo da se odluči koliko mesa ide u kobasice, koliko slanine, čvaraka, hurki itd... Nisam ja, da li si jeo svežu prženu krv sa belim i crnim lukom? Pečene džigerice? Retko šta može da se poredi sa tim kada je spremljeno sveže.
nisam ja Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 krv nisam, džigu svakako jesam. Stvarno je dobra tako sveža, ispržena i sa belim lukom. Doduše sve je dobro. I kobasice i meso. Šunke, slanina i ostalo usoljeno, kobaje otišle na sušenje. Tu su još tzv bele kobasice. Meso od glave skuvano i samleveno i u creva.
Frank Pembleton Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Nisam ja, tisi imao neki serijal c/b fotki sa svinjokolja?...shiit has hit the fan....
nisam ja Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 jes prošle godine. Al onda sam stigo na sam kraj. Samo čvarci i bele kobaje. Sad sam stigo u 7:30 i opet propustio sam pokolj.
I*m with the pilots Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Meni su bele kobaje omiljene, obično tih dana posle klanja jedemo samo njih i čvarke, dok je sve sveže. Super fotke!
nisam ja Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 jebga, sad si mi trigerovala impulsivnu posetu frižideru. Čvarci i dalje kidaju. Sir odličan. Baba je prodala i poslednju kravu, al kupi mleko pa usiri koji je naziv smajlija sa peharom? plus sa neke šeste strane stigo kulen .
Recommended Posts