ChaLe Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Haha, kakva istina :) Evo za promenu malo krivina, Moto Gp staza, Muđelo, Italija I ovde si simetrican :D jbg... znam tu boljku, nazalost...
ChaLe Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 (edited) Da doprinesem malo više... Edited September 29, 2017 by ChaLe
Lo Zingaro Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Chale, fantasticna ti je serija Evo i mene opet.....Camogli blizu Djenove
nisam ja Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Kod zingara ima potencijal za lepu seriju 'windows 17'. Ne bi ja tu ubacivao ove razglednice. I da se razdvajaju fotke.
beyoncé Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 I ovde si simetrican :D jbg... znam tu boljku, nazalost... kod mil@na to nije boljka, fotke su mu prelepe uključujući i ovu sa moto stazom
Indy Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 (edited) Ova mi je (u spojleru) favorit od gornjih. Inače, Glas Razuman tj Mil@n je standardno dobar sa pejsažima... Edited September 30, 2017 by Indy
ChaLe Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 (edited) kod mil@na to nije boljka, fotke su mu prelepe uključujući i ovu sa moto stazom Daleko od toga da kazem da su mu fotke lose. Iz sopstvenog iskustva kazem da je to boljka, jer meni licno je trebalo mnogo vremena da pobegnem od simetrije. @zingaro tnx bro! rokaj snimaj! @svi hvala!!! znaci vasa podrska Edited October 2, 2017 by ChaLe
roksi Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) uuu, vrlo john gollings! :) btw, da probam da pogodim: soping centar - cosak bourke & elizabeth (odnosno, little collins & elizabeth) - food court? @gojko & stojko, je l' to tajlandska ili balinezijska zaba? :) Edited October 7, 2017 by roksi
Indy Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Jeste (lokacija). Nisam čuo za Gollingsa, a sviđa mi se (ono što vidim.)
roksi Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 namenjeno kao kompliment:) odlicna fotka! gollings je lokalna legenda archi-fotografije. (isto tako je veoma dojmljiva njegova black saturday serija).
Recommended Posts