nisam ja Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 dobar je mahatma samo zakla ga pravo ova vertikala. dobri su i skuteraši. najzanimljiviju facu ima ovaj u prvom planu, a ipak malo curi iz kadra. dobar je i ovaj što prodaje žohare za 60 kinti, a bio bi još bolji da mu ce vidi cela glava i da je sve bliže, možda i bez drugog plana koji je abitan. fakt da je u prikolici bi otkrio i samo far. dobar je i onaj prvi jer me navodi da mislim da se vozi pored neke džinovske sluškinje koja trebi grašak sedeći na stolici.
nisam ja Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Jel moguće da sam samo ja komentarisao seriju? :o trebalo bi da ućutim ok. morao bih profotkati malo. dajte najbolji predlog za torbicu za mkIII sa 50mm. nisam fazon nošenja ranca. drugo pitanje je dal vredi imati mkIII kao kućni aparat kojim se tako random fotkaju rođendani i sl. ili prodati dok još ima cenu i uzeti nešto jeftinije i kompaktnije?
nisam ja Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) Canon 5D Mark 3 i za njega imam samo plastičnu pedeseticu jer sam svu lovu spičio na telo :D. Edited September 26, 2017 by nisam ja
Indy Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Lelek ti yebem, pa to alat za suve profije... :D Stavi ga u neku kvalitetnu torbicu, sta da kazem.
Lo Zingaro Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 dobar je mahatma samo zakla ga pravo ova vertikala. dobri su i skuteraši. najzanimljiviju facu ima ovaj u prvom planu, a ipak malo curi iz kadra. dobar je i ovaj što prodaje žohare za 60 kinti, a bio bi još bolji da mu ce vidi cela glava i da je sve bliže, možda i bez drugog plana koji je abitan. fakt da je u prikolici bi otkrio i samo far. dobar je i onaj prvi jer me navodi da mislim da se vozi pored neke džinovske sluškinje koja trebi grašak sedeći na stolici. Hvala na komentarima. Njbojli je ovaj sa dzinovskom sluskinjom
Indy Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Canon 5D Mark 3 Ovakvo nešto, možda (ja nemam to, imam Lowepro ranac, 1 super-kvalitet.)
beyoncé Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 vau, lecha! divne su slike svih forumskih fotografa! od onih koji češće doprinose, primećujem da je mil@n skoro opsesivno simetričan, i po horizontali i po vertikali, verovatno zato njegovi breathtaking pejzaži deluju tako umirujuće. indyjeve kompozicije su dinamičnije i razbarušenije, ali ne i uznemirujuće, možda zato što su uvek tako neverovatno skockane u zlatni presek, ne znam kako mu uspeva. volim i lo zingarove odlomke života iz gradova i gojkostojkovu transcedentalnu egzotiku i vladavsnarodovu divlju afriku i mustanginu sirovu ameriku... hoću da kažem, ovaj pdf je prava riznica
Mil@n Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 od onih koji češće doprinose, primećujem da je mil@n skoro opsesivno simetričan, i po horizontali i po vertikali Haha, kakva istina :) Evo za promenu malo krivina, Moto Gp staza, Muđelo, Italija
Recommended Posts