Zverilla Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 uh, sto je ova dobra! kako se samo stapaju oblici jedan u drugi, i koliko sugerise pokret i vetar (koji mozda i ne duva, ali meni stvara takav utisak)
mustang Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) kaubojski blade runner:) mada me podseca na jos nesto...mozda na atmosferu pretparackih prica? nebo je fantasticno i ako bi mogao da kazes koju kameru i lens si koristio Edited August 23, 2017 by mustang
Indy Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Nije pravi HDR, to je Photoshop plugin HDR Efex Pro2 (Tone Mapping). Kompletni info za mustang Nikon D90 Nikkor 18-55mm/3.5-5.6Zizna daljina 18mm (eq 27mm)Ekspozicija 1/40sBlenda 3.5ISO 1600
pt 2.0 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 uh, sto je ova dobra! kako se samo stapaju oblici jedan u drugi, i koliko sugerise pokret i vetar (koji mozda i ne duva, ali meni stvara takav utisak) isto :) bukvalno se vratim svaka 2-3 dana da je pogledam ponovo. čarobna fotografija...
Indy Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 ^Fala. Evo i originalnog skena sa filma, (Snimljeno je sa Olympus mju-II na Kodak Gold 400 ISO.) Jos par sa istog filma.
beta Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 ^Fala. Evo i originalnog skena sa filma, (Snimljeno je sa Olympus mju-II na Kodak Gold 400 ISO.) Jos par sa istog filma. apostoli tamo uvek duva orkan. sve prethodne fotke su prelepe
Ras Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pejzaži su i sami za sebe atraktivni, ali mi se posebno dopadaju ova tomvejtsovska i druga boniiklajdovska. Odličan Indy! Kod Gojka i Stojka odlične strukture od letvica, pruća i trske. Najbolji motiv u grupi je možda papirni avion na rešetki, ali se čini da nije do kraja iskorišćen.
Gojko & Stojko Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Južna Afrika? Jeste, Rt dobre nade, sa okolinom daleko najmanje od šest svetskih botaničkih carstava, skoro sve što raste tamo ne raste nigde više. Kraj sveta, kako kod da gledaš. Gušter je odatle, a pingvini su sa Boulders Beach, malo dalje odatle, na strani ka Indijskom okeanu. Share & Enjoy
Recommended Posts