December 19, 20168 yr fala. nisu valjda jako loše. :Dda si okačio tri-četri, izbor bi bio za muzej™ovako si samo razvodnio no, pohvale za te tri, četri :)
December 19, 20168 yr da si okačio tri-četri, izbor bi bio za muzej™ ovako si samo razvodnio no, pohvale za te tri, četri :) imenuj lepo te 3,4. moram znati!!
December 19, 20168 yr mogu ja, mogu ja¿ mada, opet kazem, pravu atmosferu si postigao bas brojem slika.
December 19, 20168 yr 2. i 7. u drugom i 5. i 7. u trećem postu. Najviše mi se dopala fotka sa babom i mesom al u boji
December 19, 20168 yr 16, 21, 27, 29 a 21 mi je ubedljivo najbolja e manje je uvek više ;) Edited December 19, 20168 yr by kud u maglu Simoviću
December 19, 20168 yr ne nasedaj na mudrosti, ne primenjuje se uvek i za sve. uvek pali u fotografiji
December 19, 20168 yr pa ne, vrlo tesko bi imao isti utisak ako bi gledao samo drugi serijal, npr. ili poslednje tri fotografije.
December 19, 20168 yr kums je u pravu. meni najbolje dve, ona sa vanglom čvaraka i ona gde baka sedi i zuri u prazno
December 19, 20168 yr suženim izborom se utisak gledalaca pojačava, ovako se u velikom broju manje više uspešnih fotografija taj utisak rasplinjuje. dobre dolaze do izražaja, ali je ukupni dojam slabiji. a onda i bolje imaju lošiju prosečnu ocenu™ Edited December 19, 20168 yr by kud u maglu Simoviću
December 19, 20168 yr pola lala (s.itebej), pola sumadinac, imao sam prilike da vidim oba hepeninga, hm, sad kad malo razmislim, verovatno si u pravu. jos jednom bravo za fotke. hej, pa mi smo neke poluzeme! ni manjeg mesta, ni vise drugara/ica cije je poreklo odande :-) a naravno, pridruzujem se pohvalama fenomenalnih elemirskih fotki NJ-a!
December 19, 20168 yr hej, pa mi smo neke poluzeme! ni manjeg mesta, ni vise drugara/ica cije je poreklo odande :-) a naravno, pridruzujem se pohvalama fenomenalnih elemirskih fotki NJ-a! :lala:
December 19, 20168 yr super fotke! a gde su prljene kožure pored majstora? uh, sad ne mogu da docekam januar i sledeci svinjokolj mene uopste ne asociraju na belu tara, al dobro