Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
pict2849zd1.jpgTraffic in Moscow
Posted (edited)

Wow... sjajno

Edited by Indy
Posted (edited)

Singelforumhdrsingelji4.jpgforumhdrzgradeds3.jpg(Malo HDR carolija) B)

Edited by Zmitjkoe
Posted (edited)
Singel(Malo HDR carolija) B)
Fenomenalno, ja bih još probao malo (na prvoj) da se poigram sa ovim.edit:evo još 2 HGRaogradafkx3.jpgOgradaborbw1xh2.jpgUnder tree Edited by micke
Posted
Ostao je bez teksta
Potpuno ga razumem wink.gif Nekad davno za malo da sa jednim grugarom kupim sličan BMW.
Posted (edited)
Ostao je bez teksta
I ja sam;) doobra fotka, B&W bi mi milovala dushu:)@Micke, fino primenjen PS.@Zmitjko: svidja mi se kako si primenio HDR, narocito na ovom mostu:) Edited by CowBoy
Posted (edited)
Wow... sjajno
Hvala. :) pict2895nu7.jpgSa mosta Luzkov, Moskva Edited by Johann Gambolputty__of Ulm
Posted (edited)
happykidshq1.jpgNASLOV: "Happy Kids (Santa Monica Pier, CA)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 77 Edited by Zmitjkoe
Posted (edited)
santamonicamr9.jpgNASLOV: "Santa Monica Beach (Pier In the Background)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 78 Edited by Zmitjkoe
Posted
fortunetellerzw6.jpgNASLOV: "Fortune Teller (Santa Monica Pier)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 79
Posted
souvenirns6.jpgNASLOV: "Souvenir (Santa Monica)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 80
Posted (edited)
streetperformerkx6.jpgNASLOV: "Street Performer (Santa Monica)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 81 Edited by Zmitjkoe
Posted
topoftherollercoasterhw3.jpgNASLOV: "Top Of the Roller Coaster (Santa Monica Pier)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 82