Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

pict2849zd1.jpgTraffic in Moscow
  • Replies 5.5k
  • Views 421.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lewis Newman (The Animal Portraits category of the 2023 British Wildlife Photography Awards)

• minimal fruškogorština

• Kad se iznajmi objektiv od 800mm i bude vedro nebo Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted Images

Wow... sjajno

Edited by Indy

Singelforumhdrsingelji4.jpgforumhdrzgradeds3.jpg(Malo HDR carolija) B)

Edited by Zmitjkoe

Singel(Malo HDR carolija) B)
Fenomenalno, ja bih još probao malo (na prvoj) da se poigram sa ovim.edit:evo još 2 HGRaogradafkx3.jpgOgradaborbw1xh2.jpgUnder tree

Edited by micke

Ostao je bez teksta2072575532_8a241d32d9_b.jpg

Ostao je bez teksta
Potpuno ga razumem wink.gif Nekad davno za malo da sa jednim grugarom kupim sličan BMW.
Ostao je bez teksta
I ja sam;) doobra fotka, B&W bi mi milovala dushu:)@Micke, fino primenjen PS.@Zmitjko: svidja mi se kako si primenio HDR, narocito na ovom mostu:)

Edited by CowBoy

Evo ga još jedanunahdrfyv3.jpgSumrak na Uni

Wow... sjajno
Hvala. :) pict2895nu7.jpgSa mosta Luzkov, Moskva

Edited by Johann Gambolputty__of Ulm

happykidshq1.jpgNASLOV: "Happy Kids (Santa Monica Pier, CA)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 77

Edited by Zmitjkoe

santamonicamr9.jpgNASLOV: "Santa Monica Beach (Pier In the Background)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 78

Edited by Zmitjkoe

fortunetellerzw6.jpgNASLOV: "Fortune Teller (Santa Monica Pier)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 79
souvenirns6.jpgNASLOV: "Souvenir (Santa Monica)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 80
streetperformerkx6.jpgNASLOV: "Street Performer (Santa Monica)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 81

Edited by Zmitjkoe

topoftherollercoasterhw3.jpgNASLOV: "Top Of the Roller Coaster (Santa Monica Pier)"ALBUM: "West Coast Special"NO: 82