Caligula Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) lepa je priroda a bogme lepe i fotke keleti stanice, stvarno sam pravi matori gradski pacov kada mi vise dotakle dusu fotke stanice od islanda :) :D mene bogme nisu, iako su interesantne (donja bi mi bolje legla da je BW zbog odlicnog crteza shina) Islandske kidaju. btw. kada bih se nekako zatekao na Islandu bez foto aparata, ubio bih se Edited July 8, 2016 by Caligula
James Marshall Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Ma ja bih dao tri mjeseca Budimpešte za 3 dana na Islandu. I kao fotograf i kao turista. Ja sam mislio da je pontijak rekao da su ga fotke Islanda dotakle više, mene jesu svakako. Kakva zemlja, zaljubljen sam u nju ovako daljinski.
hoffnung Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 eh... kada bi mi se ukazal prilika, ovakva da odem na island, staklo koje bih ukrao iz prodavnice, u slucaju da nemam novce da platim isto bi bio canon 24-70mm f2.8 super slidze lanemi!
189- Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 nije bas fotografija ali nesto slicno http://i.imgur.com/Bs8je9e.mp4 pustinja namib.
Pontijak Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 tvoje islandske fotke ne komentarisem vec samo uzivam gledajuci ih :)
Behemoth Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 (edited) Au, svaka cast. Ovo izgleda fenomenalno. Edited July 18, 2016 by Behemoth
Recommended Posts