May 20, 20168 yr Dobra fotografija, a i zanimljiv predeo. Gde je ovo? Island. Imaš još u adekvatnom topiku na putovanjima, doduše, priroda i ovakvi motivi tek će da stignu.
May 31, 20168 yr To mora da je sa nove 432 Park Ave, posto se vide i Empire i Chrysler? Ili je fotomontaza :)
May 31, 20168 yr Ne znam NY al je zgrada po svemu sudeci visa od Krajslera. edit: probao google image search Best guess for this image: 432 park avenue apartments ima jos slika sa balerinom u prozoru https://www.google.com/search?q=432+park+avenue+apartments+ballerina+in+the+window&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjmjqaFkoXNAhXKchQKHcGfBbsQ_AUIBygB&biw=1024&bih=513 Edited May 31, 20168 yr by katamaran
June 1, 20168 yr My bad. Dvoumio sam se izmedju ove i te teme. edit: bacih pogled na prethodnu stranu i definitivno nisam prvi koji je kacio tudje fotke ovde. Edited June 1, 20168 yr by katamaran
June 1, 20168 yr My bad. Dvoumio sam se izmedju ove i te teme. edit: bacih pogled na prethodnu stranu i definitivno nisam prvi koji je kacio tudje fotke ovde. Mescini da ipak jesi.