Аврам Гојић Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 OK povlacim rec, fotke zalaska sunca mogu da budu dobre. Idem i ja sutra u lov, nadam se da ce biti ove plitke oblacnosti.
hoffnung Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Nebo je večeras bilo perfektno za fotkanje jeste!
Marcus Wulffings Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Nebo je večeras bilo perfektno za fotkanje zajebo si vek, volim crvenu boju
hoffnung Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 super je. dobro je ovo sa levom rukom i obalom, kako si uklopio. btw, jel u originalnoj verziji ima 'mesa' one obale? pitam zbog toga sto bi bilo jos bolje da se vidi, bas zbog te leve ruke kako se uklopila sa istom, mislim zbog lepe kompozicije.
Аврам Гојић Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 eeh da, ne staj mi na muku :) kad će maj...
James Marshall Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Eto kakav sam ti ja fotograf kad ni ne znam šta si mi sad opsovao :D
nisam ja Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Wallpaper i guess. @hoff. Šta znači mesa one obale?
hoffnung Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 @nisam ja, meso - meat. da li u originalu ima obale toliko da moze da ostane kao deo kompozicije. da li obale ima ili je sve ovo sto se nazire. ako ima "mesa" bilo bi dobro da ostane tako, zajedno u kompoziciji sa covekom i camcem. @jm, da, wallpaper.
John Coltrane Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Trebao sam napisati "aka radna povrsina" :)
Аврам Гојић Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 super je. dobro je ovo sa levom rukom i obalom, kako si uklopio. btw, jel u originalnoj verziji ima 'mesa' one obale? pitam zbog toga sto bi bilo jos bolje da se vidi, bas zbog te leve ruke kako se uklopila sa istom, mislim zbog lepe kompozicije. Ljubazno se ne slazem, meni se dopada ovaj potpuni minimalizam.
hoffnung Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 i meni lezi ovako kao minimalizam, ali me kopka da vidim obalu. ne deluje mi kao suvisan element koji bi poremetio minimalizam o kom pricas.
Recommended Posts