October 14, 20159 yr brisel sjajan mačak apsolutno nepotreban Znam, ubacio sam ga onako iz obesti.....
October 14, 20159 yr Aj da se dogovorimo šta znači "bez fotošopa". Bez RAW obrade i doterivanja levela? Ili bez primene filtera, modifikacije balansa belog, itd itd... Inače ovu fotku Narodnog pozorišta bih držao na zidu, dinamika koja pleni i zove da se gleda još i još, baš fotka po mom ukusu.
October 14, 20159 yr Aj da se dogovorimo šta znači "bez fotošopa". Bez RAW obrade i doterivanja levela? Ili bez primene filtera, modifikacije balansa belog, itd itd... Inače ovu fotku Narodnog pozorišta bih držao na zidu, dinamika koja pleni i zove da se gleda još i još, baš fotka po mom ukusu. U pravu si, fotosop je kompleksna spravica, cak je ni nemam niti znam koristiti. Mislio sam na razne filtere i edit programe. U slucaju Sangaja sam samo pojacao kontrast . Sto se slike N. pozorista tice, to su oni srecni brzinski snimci koje sam posle smisljeno pokusavao da ponovim ali nisam uspeo ni da se iz daljine priblizim ovoj atmosferi (ne samo zbog retke mecave).
October 16, 20159 yr odlična ti je ova divlja aljaska što bi rekao sabljar "moja aljaska je kao smrt hladna ovde polarna noć traje devet života" Edited October 16, 20159 yr by beta kentauri
October 16, 20159 yr backstrome...smaraj, bas je lepo. na onoj poslednjoj samo fali krava i reklama za mleko ili cokoladu :)
October 19, 20159 yr Smaraj samo, ovo mnogo prija +1 ova sa sinama i planinom mi se narocito svidja a sve mi se svidjaju :)
October 19, 20159 yr Prašćajte što prljam sveti topić slikama napravljenim mobilnim, ali sadržaji su zanimljivi pa mi žao da ne podijelim s vama Ubilo se za kakav Fallout session
October 22, 20159 yr Gledam ovde sve odlicne fotke koje kacite, pa rekoh da bacim i ja koju Zima I prolece