Lo Zingaro Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 brisel sjajan mačak apsolutno nepotreban Znam, ubacio sam ga onako iz obesti.....
Аврам Гојић Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Aj da se dogovorimo šta znači "bez fotošopa". Bez RAW obrade i doterivanja levela? Ili bez primene filtera, modifikacije balansa belog, itd itd... Inače ovu fotku Narodnog pozorišta bih držao na zidu, dinamika koja pleni i zove da se gleda još i još, baš fotka po mom ukusu.
Lo Zingaro Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Aj da se dogovorimo šta znači "bez fotošopa". Bez RAW obrade i doterivanja levela? Ili bez primene filtera, modifikacije balansa belog, itd itd... Inače ovu fotku Narodnog pozorišta bih držao na zidu, dinamika koja pleni i zove da se gleda još i još, baš fotka po mom ukusu. U pravu si, fotosop je kompleksna spravica, cak je ni nemam niti znam koristiti. Mislio sam na razne filtere i edit programe. U slucaju Sangaja sam samo pojacao kontrast . Sto se slike N. pozorista tice, to su oni srecni brzinski snimci koje sam posle smisljeno pokusavao da ponovim ali nisam uspeo ni da se iz daljine priblizim ovoj atmosferi (ne samo zbog retke mecave).
beta Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 (edited) odlična ti je ova divlja aljaska što bi rekao sabljar "moja aljaska je kao smrt hladna ovde polarna noć traje devet života" Edited October 16, 2015 by beta kentauri
mustang Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 backstrome...smaraj, bas je lepo. na onoj poslednjoj samo fali krava i reklama za mleko ili cokoladu :)
Pontijak Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Smaraj samo, ovo mnogo prija +1 ova sa sinama i planinom mi se narocito svidja a sve mi se svidjaju :)
James Marshall Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Prašćajte što prljam sveti topić slikama napravljenim mobilnim, ali sadržaji su zanimljivi pa mi žao da ne podijelim s vama Ubilo se za kakav Fallout session
nisam ja Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Ja samo da poručim kauboju da mi pazari jednu jašiku tamo na buvljaku.
Behemoth Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Gledam ovde sve odlicne fotke koje kacite, pa rekoh da bacim i ja koju Zima I prolece
Recommended Posts