scepa Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 jos jedna...doduse vec sam je postavljao tamo pre izvesnog vremena...p.s. molim nekog da uveca, posto sam i danas kreten....
Indy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 jos jedna...doduse vec sam je postavljao tamo pre izvesnog vremena...p.s. molim nekog da uveca, posto sam i danas kreten.... :)
micke Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Aion je živ! Stvor je mnooogo dobar, textura je fenomenalna! 2Nadam se da ovo nisi slikao TIGRA izbliza
Caligula Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 (edited) @Aion - odlicne su:) - na ivici su apstraktnog, na tvoj nachin. jedino sto mi smeta je Hi Key - da su maaalo mekshe:) peteljka mi je favorit.@Scepa: interesantno:) Edited November 28, 2007 by CowBoy
micke Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 evo malo ljepsa strana prirode. ^_^Da je Indy ovo postovao pa i da razumem kod njega je sad leto, gde nađe ove (prelepe) cvetiće.@ Zmitjkoe mnogo ti lepo tamo.
maxivida Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 minja, ove tratinčice su mi ulepšale jutro. :)
Recommended Posts