Pontijak Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 (edited) prva mi se izuzetno svidja! :) ma gde smaracki mod, sjajne su ti fotografije, samo stavljaj :) Edited October 7, 2015 by Pontijak
lord_s Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 lepo :) . ukoliko te ne mrzi, napiši par reči o aljasci. dopada mi se, a sasvim sam sigurna da neću skoro na tu stranu. Priroda je ocaravajuce divlja, lokalna hrana je vrlo dobra, bazirana naravno na morskim specijalitetima, ali sa time treba paziti i pronaci restoran takvog tipa. Sigurno najbolja Ale piva koje sam u zivotu pio, u sve jednom mestu koje sam posetio postoji lokalna pivnica. Ljudi su definitivno drugaciji, nisu tipicni Jenkiji. Drzava Aljaska je sezonska, puno ljudi dodje da radi u 'toplim' mesecima, a tokom zime bezi u States, najvise Washington. Recimo Skagway, meni ultimativno najlepse mesto koje sam posetio prosle godine, a proputovao sam puno, dakle Skagway u zimskim mesecima nema ni 200 stanovnika, dok je u avgustu bilo preko 3000 ljudi - bez turista. Turisti upetostruce taj broj u sezoni. Ne znam da li sam rekao ista sto vec nisi znala, no svakako slobodno pitaj ako te nesto konkretnije zanima :) Bora - Bora i Havaji -
mustang Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 kakva boja vode...sad mogu da umrem :)) sjajna fotka ona gore sa pticom ako nije tajna cime se bavis da mozes da svrsljas po ovako ekskluzivnim mestima? i tata bi sine :)
lord_s Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 kakva boja vode...sad mogu da umrem :)) sjajna fotka ona gore sa pticom ako nije tajna cime se bavis da mozes da svrsljas po ovako ekskluzivnim mestima? i tata bi sine :) Radim na kruzerima, fotografija mi je samo hobi. Keksi sa kamerom. Sad kad otvori foldere.. Nisam u toku, ali hint je da smaram?
nisam ja Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Ma jok. Šaljenje. Bokte pa ti si odradio pešes ugovora dosad sigurno.
Caligula Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Kad sam vec u smarackom modusu danas, da zavrsim napuljski opus.. IMG_1982am.jpg IMG_1261a.jpg IMG_2150a.jpg Auuu
Lo Zingaro Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Malo lokal patrijotizma, pre nego nikne Despotgrad.
beta Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 bajkoliko lepo. oblaci koji liče na talase. svaka čast :)
Pontijak Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) meni ovaj crni oblak lici na demona iz japanske mitologije, nije ni cudo sto ptica bezi od njega :) Edited October 8, 2015 by Pontijak
Recommended Posts