October 7, 20159 yr prva mi se izuzetno svidja! :) ma gde smaracki mod, sjajne su ti fotografije, samo stavljaj :) Edited October 7, 20159 yr by Pontijak
October 7, 20159 yr lepo :) . ukoliko te ne mrzi, napiši par reči o aljasci. dopada mi se, a sasvim sam sigurna da neću skoro na tu stranu. Priroda je ocaravajuce divlja, lokalna hrana je vrlo dobra, bazirana naravno na morskim specijalitetima, ali sa time treba paziti i pronaci restoran takvog tipa. Sigurno najbolja Ale piva koje sam u zivotu pio, u sve jednom mestu koje sam posetio postoji lokalna pivnica. Ljudi su definitivno drugaciji, nisu tipicni Jenkiji. Drzava Aljaska je sezonska, puno ljudi dodje da radi u 'toplim' mesecima, a tokom zime bezi u States, najvise Washington. Recimo Skagway, meni ultimativno najlepse mesto koje sam posetio prosle godine, a proputovao sam puno, dakle Skagway u zimskim mesecima nema ni 200 stanovnika, dok je u avgustu bilo preko 3000 ljudi - bez turista. Turisti upetostruce taj broj u sezoni. Ne znam da li sam rekao ista sto vec nisi znala, no svakako slobodno pitaj ako te nesto konkretnije zanima :) Bora - Bora i Havaji -
October 7, 20159 yr kakva boja vode...sad mogu da umrem :)) sjajna fotka ona gore sa pticom ako nije tajna cime se bavis da mozes da svrsljas po ovako ekskluzivnim mestima? i tata bi sine :)
October 7, 20159 yr kakva boja vode...sad mogu da umrem :)) sjajna fotka ona gore sa pticom ako nije tajna cime se bavis da mozes da svrsljas po ovako ekskluzivnim mestima? i tata bi sine :) Radim na kruzerima, fotografija mi je samo hobi. Keksi sa kamerom. Sad kad otvori foldere.. Nisam u toku, ali hint je da smaram?
October 7, 20159 yr Kad sam vec u smarackom modusu danas, da zavrsim napuljski opus.. IMG_1982am.jpg IMG_1261a.jpg IMG_2150a.jpg Auuu
October 8, 20159 yr meni ovaj crni oblak lici na demona iz japanske mitologije, nije ni cudo sto ptica bezi od njega :) Edited October 8, 20159 yr by Pontijak