Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

ljuljaske mi deluju idilicno a ovi dzakovi mi izazivaju neku jezu, kao kadar iz horor filma, u svakom slucaju dobre fotografije :)

Posted (edited)

u dzakovima se kriju upaljaci :lolol:

sut je u dzakovima, a meni su ljuljaske malo horor.

edit: hvala :)

to je iz vecernje setnje kada setam kuce. palo mi je na pamet da svaki dan, uvece sa blicom tako snimim nesto, sto mi zapadne za oko.

Edited by hoffnung
Posted (edited)

u dzakovima se kriju upaljaci :lolol:

brzo sakrivaj taj podatak, ima mekejba srcka da strefi kada vidi dzakove upaljaca :lolol:

meni ljujalske uvek secanje na detinjstvo, sta cu, rasmekmezim se na slike iz detinjstva a i iz perioda kada mi je potomak bio mali i voleo ljuljaske :)

Edited by Pontijak
Posted

pa i meni je klovn sinonim za smesno [ne onaj sto sedi ispred mc'd] ali 99% se ljudi plase istog. meni su ljulje takodje [kada je dan] super, tj. kao i tebe, podsecaju na detinjstvo. mada su meni ove dve ljulje zbog osvetljenja malo horor, zbog tog mraka mozda iza.

+ ima ona scena iz harry potter-a ne znam koji je deo u pitanju, kada pobegne od kuce i ceka bus, neka kisna noc, i pocnu ljuljaske da se klate... brrrr bas je ta scena horor.

Posted (edited)

image.jpg

Kapetan broda

Edited by Musky
Posted

Super Musky :thumbsup:  Koliko je upečatlivije i realističnije kada se bore ne peglaju nego su izražene na fotografiji, pogotovo kod starijih ljudi koji su štošta proživeli...

Posted (edited)

hvala Elmere, upravo tako ...

kod starijih se naglašavaju ako to več svetlo nije uradilo.

Edited by Musky
  • 2 weeks later...
Posted

to od juce. dopala mi se ova prva, ali kao sama je bila dosadna. mada verujem da bi u stampi na velikom papiru i uramljena sasvim ok bila kao sama. i onda vidim da imam i ove grancice, pomislim: "a, sto ne bih uradio jedan 'triptych' odavno nisam!?"

hvala pontijak! :)

Posted

meni se dopada kao sama ona u sredini ali kao triptih su naprosto savrsene :)

Posted (edited)

Sjajno!

@Musky, odlicna. Izgleda kao da si fotkao 10x umanjenu osobu pored ivicnjaka

Edited by Caligula