Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

u dzakovima se kriju upaljaci :lolol:

sut je u dzakovima, a meni su ljuljaske malo horor.

edit: hvala :)

to je iz vecernje setnje kada setam kuce. palo mi je na pamet da svaki dan, uvece sa blicom tako snimim nesto, sto mi zapadne za oko.

Edited by hoffnung

u dzakovima se kriju upaljaci :lolol:

brzo sakrivaj taj podatak, ima mekejba srcka da strefi kada vidi dzakove upaljaca :lolol:

meni ljujalske uvek secanje na detinjstvo, sta cu, rasmekmezim se na slike iz detinjstva a i iz perioda kada mi je potomak bio mali i voleo ljuljaske :)

Edited by Pontijak

pa i meni je klovn sinonim za smesno [ne onaj sto sedi ispred mc'd] ali 99% se ljudi plase istog. meni su ljulje takodje [kada je dan] super, tj. kao i tebe, podsecaju na detinjstvo. mada su meni ove dve ljulje zbog osvetljenja malo horor, zbog tog mraka mozda iza.

+ ima ona scena iz harry potter-a ne znam koji je deo u pitanju, kada pobegne od kuce i ceka bus, neka kisna noc, i pocnu ljuljaske da se klate... brrrr bas je ta scena horor.

Super Musky :thumbsup:  Koliko je upečatlivije i realističnije kada se bore ne peglaju nego su izražene na fotografiji, pogotovo kod starijih ljudi koji su štošta proživeli...

• 2 weeks later...

to od juce. dopala mi se ova prva, ali kao sama je bila dosadna. mada verujem da bi u stampi na velikom papiru i uramljena sasvim ok bila kao sama. i onda vidim da imam i ove grancice, pomislim: "a, sto ne bih uradio jedan 'triptych' odavno nisam!?"

hvala pontijak! :)