Pontijak Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 ljuljaske mi deluju idilicno a ovi dzakovi mi izazivaju neku jezu, kao kadar iz horor filma, u svakom slucaju dobre fotografije :) Link to comment
hoffnung Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) u dzakovima se kriju upaljaci sut je u dzakovima, a meni su ljuljaske malo horor. edit: hvala :) to je iz vecernje setnje kada setam kuce. palo mi je na pamet da svaki dan, uvece sa blicom tako snimim nesto, sto mi zapadne za oko. Edited April 1, 2015 by hoffnung Link to comment
Pontijak Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) u dzakovima se kriju upaljaci brzo sakrivaj taj podatak, ima mekejba srcka da strefi kada vidi dzakove upaljaca meni ljujalske uvek secanje na detinjstvo, sta cu, rasmekmezim se na slike iz detinjstva a i iz perioda kada mi je potomak bio mali i voleo ljuljaske :) Edited April 1, 2015 by Pontijak Link to comment
hoffnung Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 pa i meni je klovn sinonim za smesno [ne onaj sto sedi ispred mc'd] ali 99% se ljudi plase istog. meni su ljulje takodje [kada je dan] super, tj. kao i tebe, podsecaju na detinjstvo. mada su meni ove dve ljulje zbog osvetljenja malo horor, zbog tog mraka mozda iza. + ima ona scena iz harry potter-a ne znam koji je deo u pitanju, kada pobegne od kuce i ceka bus, neka kisna noc, i pocnu ljuljaske da se klate... brrrr bas je ta scena horor. Link to comment
Musky Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) Kapetan broda Edited April 1, 2015 by Musky Link to comment
Elmer Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Super Musky Koliko je upečatlivije i realističnije kada se bore ne peglaju nego su izražene na fotografiji, pogotovo kod starijih ljudi koji su štošta proživeli... Link to comment
Musky Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) hvala Elmere, upravo tako ... kod starijih se naglašavaju ako to več svetlo nije uradilo. Edited April 1, 2015 by Musky Link to comment
Elmer Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Sjajno li je kada se pojedini fotografi bave i nekim temama koje su zanemarene, a sa čim se svakodnevno srećemo...izuzimam ćoškove predmeta, drške od ofingera i sl. :D https://www.flickr.com/photos/krasan_photography/sets/72157625718149729/ Rispekt Link to comment
hoffnung Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 to od juce. dopala mi se ova prva, ali kao sama je bila dosadna. mada verujem da bi u stampi na velikom papiru i uramljena sasvim ok bila kao sama. i onda vidim da imam i ove grancice, pomislim: "a, sto ne bih uradio jedan 'triptych' odavno nisam!?" hvala pontijak! :) Link to comment
Pontijak Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 meni se dopada kao sama ona u sredini ali kao triptih su naprosto savrsene :) Link to comment
Caligula Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 (edited) Sjajno! @Musky, odlicna. Izgleda kao da si fotkao 10x umanjenu osobu pored ivicnjaka Edited April 14, 2015 by Caligula Link to comment
Recommended Posts