Musky Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Udri jače Pontijače ...kakav divan kutak, svetlo, obrada...jako me dojmila. Link to comment
Pontijak Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) hvala ma, svaka cast dizajneru enetrijera restorana jovan, sacuvali su sve bitne elemente te jednospratnice a narocito su sacuvali sve bitne elemente vrta iza kuce na dva nivoa, zbog konfiguracije terena, ove plocice su meni genijalne, pravi 3D, mada, ne znam da li bi mi pozlilo da alternativno trezan gledam u njih a obrada je jako jednostavna bila, ja fotkam sa malim panasonic lumiom, to kada uzmem aparat u ruke jer uglavnom fotkam mobilnim, ne koristim ps vec samo najprostije editore za kadriranje, kontrast i tako Edited March 20, 2015 by Pontijak Link to comment
Аврам Гојић Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) Zna li neko kako se zove jedan bog, Rus, koji je slikao Sankt Petersburg na pocetku tranzicije - crno-bele fotografije, duge ekspozicije, koje prikazuju ljude u redovima stopljene u kuznu reku ljudske bede? proganjaju me te fotke danima, izazivaju mi misli o providnim motivima koji simbolizuju efemeris. Edited March 20, 2015 by Грешни Василије Link to comment
Skyhighatrist Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) Alexey Titarenko? Edited March 20, 2015 by Skyhighatrist Link to comment
Musky Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) Taj, nema dvojbe. http://boingboing.net/2008/06/13/longexposure-shots-i.html Edited March 20, 2015 by Musky Link to comment
Аврам Гојић Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Da da da da. Hvala puno. Link to comment
Аврам Гојић Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 ovo mi prolazi kroz glavu dok gledam njegove fotografije Link to comment
Musky Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 hmmm... naredni level je tet krstače na plećkama ...katarza u najavi. Link to comment
Ryan Franco Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Uh... Bez uvrede ali kakva jezivo dosadna kompozicija na donjoj slici... Link to comment
Recommended Posts