hoffnung Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 @barsa, super su ove iz venecije. jedino su malo 'iskrzane' kao da je 'resize' ubio kvalitet ili neki 'sharpness' koji nije bas kvalitetan. @gresni, super autoportret - sfera! :) Link to comment
Hippie Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 ^ ma i s time fotkice su divne.. jako lepo, Barso, ochem i ja da vidim sve to Link to comment
bigvlada Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 @Barsa Fotografije su toliko dobre da mi dođe da uzmem štafelaj i probam da napravim akvarel iako ne umem da slikam. :) Link to comment
Pontijak Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Evo i jos koja sa filma ove su mi bas bas sjajne :) Autoportret mnogo ti dobra ova hajtek motorciklisticka kaciga Link to comment
Caligula Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Kakvih par stranica, bra'o! Link to comment
hoffnung Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 @pontijak, super je prva! evo nesto sada kada sam bio u kupatilu: Link to comment
Pontijak Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) odlicno ovo, pravi dokaz da su objekti za dobro fotografisanje svuda a ona prva fotografija, tu kapiju mnogo volim da fotografisem, stalno joj se vracam, uglavnom sa mobitelom a ovo sve je, gle cuda, radjeno aparatom koji retko uzimam u ruke Edited March 17, 2015 by Pontijak Link to comment
hoffnung Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 ova druga jos bolja! sto se tice objekata i fotografisanja da su svuda, da slazem se. ja cak imam jednu tezu/filozofiju vezano za to. Link to comment
Аврам Гојић Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 pa jel ti teza ostala kod babe na selu ili ćeš da je podeliš sa nama? :p Link to comment
hoffnung Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 sada necu, zato sto si predpostavio da sam sa sela ili da su mi baba i deda sa sela -_- no, ne znam da li da sacekam malo, ali stvarno, buduci da bih ovo napisao u jednoj recenici, a voleo bih malo vise da napisem, da sacekam malo, mozda me u toku dana zvekne inspiracija. nadam se da je to ok. Link to comment
Recommended Posts