hoffnung Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 @barsa, super su ove iz venecije. jedino su malo 'iskrzane' kao da je 'resize' ubio kvalitet ili neki 'sharpness' koji nije bas kvalitetan. @gresni, super autoportret - sfera! :)
Hippie Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 ^ ma i s time fotkice su divne.. jako lepo, Barso, ochem i ja da vidim sve to
bigvlada Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 @Barsa Fotografije su toliko dobre da mi dođe da uzmem štafelaj i probam da napravim akvarel iako ne umem da slikam. :)
Pontijak Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Evo i jos koja sa filma ove su mi bas bas sjajne :) Autoportret mnogo ti dobra ova hajtek motorciklisticka kaciga
hoffnung Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 @pontijak, super je prva! evo nesto sada kada sam bio u kupatilu:
Pontijak Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) odlicno ovo, pravi dokaz da su objekti za dobro fotografisanje svuda a ona prva fotografija, tu kapiju mnogo volim da fotografisem, stalno joj se vracam, uglavnom sa mobitelom a ovo sve je, gle cuda, radjeno aparatom koji retko uzimam u ruke Edited March 17, 2015 by Pontijak
hoffnung Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 ova druga jos bolja! sto se tice objekata i fotografisanja da su svuda, da slazem se. ja cak imam jednu tezu/filozofiju vezano za to.
Аврам Гојић Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 pa jel ti teza ostala kod babe na selu ili ćeš da je podeliš sa nama? :p
hoffnung Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 sada necu, zato sto si predpostavio da sam sa sela ili da su mi baba i deda sa sela -_- no, ne znam da li da sacekam malo, ali stvarno, buduci da bih ovo napisao u jednoj recenici, a voleo bih malo vise da napisem, da sacekam malo, mozda me u toku dana zvekne inspiracija. nadam se da je to ok.
Recommended Posts