Caligula Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 (edited) prosto je neverovatno koliko ljudi se bavi fotografijom, imaju nevidjene aparate, ubijaju sa photoshopom .... ali fali im sadrzina. nije sve u tehnickoj savrsenosti. one treba da nas provociraju, izazivaju neku emociju, bilo sta. kriterijumi su otisli u qrc pa se tako danas slave oni kojima ne manjka tehnicke spoznaje. sramota je koliko je sve manje i manje kvalitetnih umetnika fotografije. +1 ja ih zovem "novi Rusi" iako nisu svi rusi. Tehnicki savrseno, skolska kompozicija, u fotosopu dopeglano, umetnu i "poruku", svi su isti i svi promasuju sam smisao fotografije kao medija. edit: naravno da na ovom linku ima i sjajnih stvari, samo ukazujem na 1 patern Edited September 5, 2014 by Caligula Link to comment
hoffnung Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 evo ga onaj mesec sto je bio blizi zemlji pre par nedelja ili koji mesec, ne secam se vise. ovo je sigma na 300mm i ovo sam izvukao sa istom. nei lose, ali da sam imao nesto ostrije i duze, tipa 500mm bilo bi extra! da li je neko od vas radio nesto na ovu temu? Link to comment
maheem Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 (edited) . Edited September 21, 2014 by maheem Link to comment
Hippie Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 fotošop i ja sam bila ubedzena.... bas sam danas citala komentare nekog ko isto to slika....... fantazija! ochem i ja Link to comment
mustang Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 jedna od mojih najdrazih sto sam uslikala i malo dodala neke efekte this is my baby, roni milica :) Link to comment
hoffnung Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 sav taj [ecm] jazz :P + japanski improvizovani jazz Link to comment
Indy Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Pa 'ladno... na prvoj samo fali natpis Jan Garbarek. :D Link to comment
roksi Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 @hoffnung, wow kakvo oko imas:) japanski impro jazz je 1na predivnoca. Link to comment
Recommended Posts