Mil@n Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Sad mi izašlo iz lajtruma... p.s. photobucket je SATRO fotku... Link to comment
Аврам Гојић Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Ovo mi je jedna od najdražih fotografija do sada. Šlep prolazi ispod sazvežđa Velika Kola. Link to comment
kapetanm Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 To Vaso! U noci punog meseca idi na ostrvo prekoputa Slankamena, Pescani spic, preko dana se kupas, ostavili smo cigle za rostilj, a uvece biras hoces li slepove i malo svetala Slankamena, ili s druge strane sjaj na vodi i senke topola na njoj. Za to vreme dok slikas, bucovi se lepe na udice koje si zabacio ;) Link to comment
Аврам Гојић Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Au bio sam baš tamo, poslednji put sa 11 godina... Link to comment
Apdajk Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Ova poslednja je baš odlična, zvezdama nije smetalo ni svetlosno zagađenje iz pozadine, bravo! Link to comment
Аврам Гојић Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 (edited) Evo jedna mala serija o galebovima iz Luke Beograd Edited September 2, 2014 by Грешни Василије Link to comment
Caligula Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Jep se Vaso pa ti kidas. Odlicna serija, favorit mi je ova poslednja Link to comment
Аврам Гојић Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 mislim da mi se polako razdanjuje kakvom fotografijom želim da se bavim. Link to comment
Caligula Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 (edited) Onda nabavi srednji format (preporucujem Rolefleks ili jos bolje Mamiju), crno-beli Ilford film+razvijanje+skeniranje 12 fotki kosta 10 evra i udri. Sve ovo sto si kacio u toj tehnologiji dobilo bi jos 30% ili vise na zivotu i dobrosti Edited September 2, 2014 by Caligula Link to comment
Аврам Гојић Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 haha pa nije se još dovoljno razdanilo za takve poteze, ali već sam razmišljao o srednjem formatu Link to comment
Caligula Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 (edited) Razdanice ti se kad razvijes prvi film :D (mislim, ne prvi, verovatno si ih razvijao i ranije ali srednji format je nekako... ne znam, drugaciji) Mene resetovalo, sada na svoj 7D gledam kao na turisticku alatku sa velikom karticom. A Yashiku nosim uvek kada putujem ili pravim ozbiljnije portrete. Edited September 2, 2014 by Caligula Link to comment
Recommended Posts