Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

A, evo i mene :)lightsob0.jpgPozdrav svima, moram reći da mi fali cela ekipa na jednom mestu.Daj da se opet negde skrasimo.

Posted (edited)
A, evo i mene :)[Pozdrav svima, moram reći da mi fali cela ekipa na jednom mestu.Daj da se opet negde skrasimo.
patogeno.... Edited by headhunter
Posted (edited)

nije neka fotografija, al' mi slike lepe i tuzne, bas kao vojvodina....img0979zc8.jpgimg0976ki7.jpg

Edited by BigLebowsky
Posted
nije neka fotografija, al' mi slike lepe i tuzne, bas kao vojvodina....
Majku mu, ove fotke kao da sam negde već video :P Evo i još jedne dejavureka%20Krka.jpg
Posted

Mićke, gde je to? Baš lepa fotka, dobra refleksija.

Posted (edited)
Evo jedne iz regiona Marche, blizu gradića Montecarotto (digitalac + manipulacija selektivnog kolora). Tekst na zidu, slobodno interpretiran na engleskom: "A bee comes to a rose, it sucks and then it goes; all in all, it celebrates the things small".rosa2.jpg
I'm in love. Edited by skituljac
Posted (edited)
-angers2.jpg

R.I.P.

5ko (3 Jan 1951 - ? ? 2007)

Edited by Indy
Posted
Mićke, gde je to? Baš lepa fotka, dobra refleksija.
Hvala, ja sam ostao bez texta kad sam video tvoje na fickru, sve jedna lepša od druge. Inače fotografija je uhvaćena na reci Krki u Sloveniji i to HDR metodom. Mislim da sam ih već kačio na "onom" forumu, ali vrede ponavljanja.novomesto1ajs7.jpgkrkacq7.jpgovo nije HDRInače dobra strana ovakovog prikazivanja fotografija je ta što sam u međuvrenenu (dok nije bilo foruma) našklocao dosta fotografija, ali me mrzi da se bavim njima i da ih sređujem kad nemam kome da ih prikažem i da mi ih malo "konstruktivno" prokomentariše.
Posted

Ta je baš cool, minja. Volim kako bela plastična stolica pravi protivtežu nebu s desne strane. A ima pomalo i socijalno-komični element... uživaju i gledaju u taj prilično nelepi soliter.

Posted

Spot on Indy. Ovo je bio prijedlog za natjecaj na temu socijala na nekom drugom forumu

Posted
Spot on Indy. Ovo je bio prijedlog za natjecaj na temu socijala na nekom drugom forumu
Ma dobro ti došao ovde, sad već imam utisak da ovaj pdf može da uspe, iako se baš ljudi ne ubijaju od postovanja.
Posted

Nema Aiona i još nekih. Cowboy je viđen da se mota po PPP, međutim zasad ga nema da svrati sa svojim, najblaže rećeno, zanimljivim fotkama.

Posted (edited)

Aion reče da se najverovatnije "vidimo" ovde.А i debora bi mogao neko da pozove.

Edited by micke