Аврам Гојић Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 e pa evo jos jedna, sa pojacanom strukturom, kako bi se oblaci videli bolje, ali bez haloa...izvinite vise sto gusim sa ovom fotkom, mislim da je ova poslednja jos i ponajbolja Link to comment
hoffnung Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 +1 tj, meni je falila ova struktura. Link to comment
расејан Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Da li je bolje ovako, braćo i sestre? To! Само да одеш у мурију и да пријавиш да су покрали каблове. Link to comment
Dionysos Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 две са такумаром 200мм и једна са педестком Link to comment
kapetanm Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Vaaso kazu nocas ce da bude vrlo neobican mesec, velik i svetao, pa istrci Link to comment
nbg4ever Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 OK, operacija "Vuna" uspela. Na prvi pogled, barem. Uz manje porodjajne muke, progorenu patiku & carapu, bez vode za gasenje (a zapalilo nam se citavo drugo pakovanje vune od varnica), samo sa jednim uckurom i dva parceta bakarne zice za ucvrscivanje... Par dana, pa kacim rezultate Link to comment
kapetanm Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Unistio sam racunar sa svim fotografijama koje sam cuvao.. Link to comment
Caligula Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Nbg forever, odlicna stvar samo sto fali promisljenijeg kadriranja i izbora lokacije. Ovo ima potencijal ali je jako zajebano iskontrolisati sve i napraviti (bas bas) dobru fotku. Pretposlednja mi je favorit. @KapetanM pa jbt zar ne pravis neki bckup? Link to comment
kapetanm Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Ma jok, bas sam nameravao da sve lepo iskopiram . Videcu sa nekim klincima mozda nije sve sprzeno, imam i neke bitne stvari za posao, moram da spasavam Link to comment
nbg4ever Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 @ Caligula Da, kadrovi i lokacija su ocigledno problem, ali nazalost jedno ne ide s drugim (za prvi put). Prioritet je bezbednost, tako da nam je fudbalski teren bio jedina opcija. Pri tome je mrkli mrak, nemas ni izbliza predstavu koliko ce varnice da bacaju, a i samo kontrolisanje zice je bilo poprilicno zajebano. Dakle, akcenat je bio na efektu vrtenja, a ne na kompoziciji slike. Sledeci put cemo valjda obratiti paznju i na umetnicki dojam :D Link to comment
Caligula Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 (edited) Pa to ti kazem, zahtevno je produkcijski i trazi neko planiranje (tipa: poneses dva balona vode o napravis mokar beton zbog refleksije etc.). Ovo sto si okacio je vise nego dobro za prvi put. @KapetanM: jbg, ja bekap pravim oduvek. Sprzilo me u digitalnim pocecima jednom i od tada sve kopiram trostruko. Edited August 14, 2014 by Caligula Link to comment
Recommended Posts