Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

e pa evo jos jedna, sa pojacanom strukturom, kako bi se oblaci videli bolje, ali bez haloa...izvinite vise sto gusim sa ovom fotkom, mislim da je ova poslednja jos i ponajbolja

Dm1Byz.jpg

Posted

+1 tj, meni je falila ova struktura.

Posted

Da li je bolje ovako, braćo i sestre?

To!

Само да одеш у мурију и да пријавиш да су покрали каблове.

Posted

две са такумаром 200мм
DkgfIei.jpg

TpVVs1b.jpg

и једна са педестком

hc5E8R6.jpg

Posted

Vaaso kazu nocas ce da bude vrlo neobican mesec, velik i svetao, pa istrci

Posted

OK, operacija "Vuna" uspela. Na prvi pogled, barem.

Uz manje porodjajne muke, progorenu patiku & carapu, bez vode za gasenje (a zapalilo nam se citavo drugo pakovanje vune od varnica), samo sa jednim uckurom i dva parceta bakarne zice za ucvrscivanje... Par dana, pa kacim rezultate

Posted

Unistio sam racunar sa svim fotografijama koje sam cuvao..

Posted

Nbg forever, odlicna stvar samo sto fali promisljenijeg kadriranja i izbora lokacije. Ovo ima potencijal ali je jako zajebano iskontrolisati sve i napraviti (bas bas) dobru fotku.

Pretposlednja mi je favorit.

@KapetanM pa jbt zar ne pravis neki bckup?

Posted

Ma jok, bas sam nameravao da sve lepo iskopiram :isuse: . Videcu sa nekim klincima mozda nije sve sprzeno, imam i neke bitne stvari za posao, moram da spasavam

Posted

@ Caligula

Da, kadrovi i lokacija su ocigledno problem, ali nazalost jedno ne ide s drugim (za prvi put). Prioritet je bezbednost, tako da nam je fudbalski teren bio jedina opcija. Pri tome je mrkli mrak, nemas ni izbliza predstavu koliko ce varnice da bacaju, a i samo kontrolisanje zice je bilo poprilicno zajebano. Dakle, akcenat je bio na efektu vrtenja, a ne na kompoziciji slike.

Sledeci put cemo valjda obratiti paznju i na umetnicki dojam :D

Posted (edited)

Pa to ti kazem, zahtevno je produkcijski i trazi neko planiranje (tipa: poneses dva balona vode o napravis mokar beton zbog refleksije etc.).

Ovo sto si okacio je vise nego dobro za prvi put. 

@KapetanM: jbg, ja bekap pravim oduvek. Sprzilo me™ u digitalnim pocecima jednom i od tada sve kopiram trostruko.

Edited by Caligula