August 6, 201410 yr e pa evo jos jedna, sa pojacanom strukturom, kako bi se oblaci videli bolje, ali bez haloa...izvinite vise sto gusim sa ovom fotkom, mislim da je ova poslednja jos i ponajbolja
August 6, 201410 yr Da li je bolje ovako, braćo i sestre? To! Само да одеш у мурију и да пријавиш да су покрали каблове.
August 12, 201410 yr OK, operacija "Vuna" uspela. Na prvi pogled, barem. Uz manje porodjajne muke, progorenu patiku & carapu, bez vode za gasenje (a zapalilo nam se citavo drugo pakovanje vune od varnica), samo sa jednim uckurom i dva parceta bakarne zice za ucvrscivanje... Par dana, pa kacim rezultate
August 13, 201410 yr Nbg forever, odlicna stvar samo sto fali promisljenijeg kadriranja i izbora lokacije. Ovo ima potencijal ali je jako zajebano iskontrolisati sve i napraviti (bas bas) dobru fotku. Pretposlednja mi je favorit. @KapetanM pa jbt zar ne pravis neki bckup?
August 13, 201410 yr Ma jok, bas sam nameravao da sve lepo iskopiram . Videcu sa nekim klincima mozda nije sve sprzeno, imam i neke bitne stvari za posao, moram da spasavam
August 14, 201410 yr @ Caligula Da, kadrovi i lokacija su ocigledno problem, ali nazalost jedno ne ide s drugim (za prvi put). Prioritet je bezbednost, tako da nam je fudbalski teren bio jedina opcija. Pri tome je mrkli mrak, nemas ni izbliza predstavu koliko ce varnice da bacaju, a i samo kontrolisanje zice je bilo poprilicno zajebano. Dakle, akcenat je bio na efektu vrtenja, a ne na kompoziciji slike. Sledeci put cemo valjda obratiti paznju i na umetnicki dojam :D
August 14, 201410 yr Pa to ti kazem, zahtevno je produkcijski i trazi neko planiranje (tipa: poneses dva balona vode o napravis mokar beton zbog refleksije etc.). Ovo sto si okacio je vise nego dobro za prvi put. @KapetanM: jbg, ja bekap pravim oduvek. Sprzilo me u digitalnim pocecima jednom i od tada sve kopiram trostruko. Edited August 14, 201410 yr by Caligula