hoffnung Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 +1 za krop! meni je bez crepa mnogo efektnija. ono sto je sada u centru paznje, mnogo se bolje cita, tj. nekako je ugodjaj: "to je to!" sto se zbunja tice, skoro da pokriva jedan deo grada gde su ove tri munje, i tako dozvoljava desnom planu da se munje istaknu. dok levi deo obuhvata sasvim dovoljno grada i opet nekako naglasava tu usamljenu munju. daleko od toga da bi bilo lose da nema ni malo zbunja, ali ovako, buduci da ga ima, doprinelo je dinamici, uklapanju elemenata za kompoziciju. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 meni je žbunje prljavština™. mislim da bi bila efektnija fotografija ukoliko ga ne bi bilo, a na njegovom mestu neke svetlije nijanse dovoljne bi bile fasade osvetljene uličnom rasvetom. 1 holivud™ Link to comment
jms_uk Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Vaso, vidi sta se sve uslikalo sirom UK nocas :O Link to comment
jms_uk Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 A ima i na BBC sekcija http://www.bbc.co.uk/news/uk-28366535 Link to comment
Caligula Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Jako dobro u kompoziciji ali u koloru haoticno. Jab to neka dobra crno bela konverzija, onda bi se i gospoj'ca na vlaznom asfaltu bolje akcentovala Link to comment
Аврам Гојић Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Naučiću vala i tu boju jednom. Link to comment
hoffnung Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 iskreno, meni je u boji bas super. mozda bi crno/bela jos vise naglasila haoticnost. ovako kada ima boje lakse se cita. za gospoj'cu se sladzem. bilo bi dobro da uopste nije bila u kadru, ako da, onda skroz na desnu stranu, gde je ovo suho. @vasilijie, pitanje: jel ovo cepas iz ruke ili sa stativa? Link to comment
Aion Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Boje su dobre. Mislim da malo previse zahvatas prostora sa leve strane. Ja bih bproba da kropujem negde izmedju ivan i bogdanov. Link to comment
Indy Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Meni je dobro baš 'vako, ja tu ništa ne bi' menj'o. Link to comment
Nesh Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Meni je dobro baš 'vako, ja tu ništa ne bi' menj'o. I ja bih se slozio. Link to comment
Аврам Гојић Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 jel ovo cepas iz ruke ili sa stativa? iz ruke, sedam fotki, panorama Link to comment
Аврам Гојић Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 (edited) evo i cb sredio sam je potpuno pijan, pa ako sam usro, doteracu sutra Edited July 26, 2014 by Грешни Василије Link to comment
Caligula Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Odlican CB kada kazem boje, mislim na nesklad zuckaste game dole i ljubicasta svetla i atmosferu neba gore, to mi bode oci. Link to comment
Аврам Гојић Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Jasno. OK, obe su keepers. Hvala Link to comment
Recommended Posts