April 23, 201410 yr a ja sam, gospodo, debil, imao sam u ruci oridjidji instalaciju Lajtruma (sa aparatom koji sam dobio na probu) i vratio sam, zaboravivsi da instaliram.
April 23, 201410 yr +1000 za osnovnu obradu fotografije, bez ikakvih montaža i sličnih zavrzlama keva od programa Prešao sam na njega kada i na raw. Do sada sam u PS učitavao po 10 fotki pa barem minimalno svaku čačno barem malko. A sada sve učitaš, dole skačeš sa jedne na drugu, pa predefinisani preseti, mislim da je ušteda vremena tipa barem 5 puta, bez preterivanja.
April 24, 201410 yr znam, ali tako je kul kad mozes nesto da instaliras legalno... probaj rawtherapee. program je open-source i ne bi trebao da oskudevas sa alatima, stavise, mozda ima i vise alata nego pomenuti lightroom.
April 24, 201410 yr a ja sam, gospodo, debil, imao sam u ruci oridjidji instalaciju Lajtruma (sa aparatom koji sam dobio na probu) i vratio sam, zaboravivsi da instaliram. Steta sto nemas internet da ga skines sa torenta :(
April 25, 201410 yr Јел неко троши Гимп? Трошим га ја, ал' то кад баш треба нешто да обрежем, нарошито упуцано сито (screenshot), па да избацим вишкове и оставим само део који убацујем у текст. Или кад нешто муљам. Трошио сам га много више док нисам имао Светлокомору. Што питаш?
May 19, 201410 yr Dame i gospodo, drugovi i drugarice, dobrodošli u Mirijevo. Klikni za veoma veliki original. Edited May 19, 201410 yr by Грешни Василије
May 19, 201410 yr ima 12 mb i znam da je nebo musavo, učim ove panorame :) Edited May 19, 201410 yr by Грешни Василије