Mil@n Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Po mnogima najlepši deo Srbije, ali meni je sve mnogo lepše u proleće-leto.Biće još fotki na planinarenje-hajking temi, samo da se smilujem. Link to comment
Singer Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Al' ovo kad nema ljudske tvorevine dokle god pogled seze... ovo je ludilo!Moram ovo da posetim obavezno. Meni trenutno omiljeni deo Tara i okolis... Link to comment
banecare1 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 vila de corsano pise. italija valjda. btw super je minjin stream na flickrku Link to comment
Singer Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 na tapatalku nista ne pise. :( pogledacu flickr sa kucnog kompjutera Link to comment
minja Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Je, ovo je Italija, Ville de Corsano blizu Siene. Bas fotogenican krajolik. Link to comment
Indy Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Veoma zanimljivi subjekti, ali kao i na drugim tvojim fotkama, ja ne razumem tu kompoziciju. Sorry... Link to comment
minja Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Bok Indy, mene je privuklo da slikam pozicija majmuna i decka u pozadini. Skoro su identicne :)A za kompoziciju, ne zam sto da ti kazem. meni izgleda skladna. Link to comment
minja Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 (edited) Edited December 17, 2013 by minja Link to comment
Indy Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Bok Indy,mene je privuklo da slikam pozicija majmuna i decka u pozadini. Skoro su identicne :)A za kompoziciju, ne zam sto da ti kazem. meni izgleda skladna.Cool... vidim da si bio negde zanimljivo, bas cu da odem do flickra i pogledam malo vise. Link to comment
Mil@n Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Meni je sjajna fotka, sa majmunčetom. Jel si je vinjetirao u obradi? Link to comment
Recommended Posts