Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Uh da, jebo sam im kevu (sad na poslu, na solidnom monitoru, gledam sta sam uradio na mom LG sranju).Hvala momci na sugestijama, imam RAW originale, mogu da ih cifram kako hocu :)

tebi treba zabraniti PS. i onomad kad si super slikao djoleta vulkanizera, silovao si sa obradom.

dobro aj me jos malo jebi.

pa da jos neku fotku, ne mogu ja ovako na suvo :P

E sto se tice PS-a i obrade - meni je najlogicnije da zatezem samo tamo gde je obrada u direktnoj vezi sa motivom koji je fotkan ili konceptom fotografije. Inace se trudim da (ponekad uz mnogo obrade :D ) izgleda sto prirodnije i realisticnije.I da odbranim Vasu ovde :P nezgodacija je sto su u kadru sve same slicne teksture + je rakija masteru dzemper kameleonski, pa se gube planovi.

samo me ti razumes :cry:

vaso kako meriš svetlo?meni ova predposlednja vrhunska, samo da je sretnije kadrirana + si imao sreće da te dim spreči u dostizanju ps ekstaze:)

Mislim da je bio aparat namesten na center-weighted merenje, pre ovoga sam slikao neke portrete...ako si na to mislio.dobro ste me ispreskakali za PS, ja kad uzmem Silver Efex Pro zaista upadnem u ekstazu. i jeste, tacno me je dim sprecio da okrecem reglere koliko hocu :lol:

• 2 weeks later...
11121327284_d5c350aa91_z.jpg

wowovo trazi (opet) veliki format

11180492256_f3b01a6640.jpg
1405028_10151987676947626_1064964538_o.jpg

dje je ova ljepota?

Kanjon reke Uvac.

:Hail:pa ovo je nestvarno lepo!! bili neki moji, i vidim poznato mi do bola, al ne moguce da "mi imamo take ljepote" :Dmoracu da odem, prelepo je u svako doba godine! plus orlovi... milina!

Edited by Singer