Аврам Гојић Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Izvin'te, blago sam mašio topik, al' sam bar napisao odakle su fotke jesi masio topik ali ti je link pravi.inace ova fotka je nastala 1923. godine. tada se odvija fabula Drajzerove "Americke tragedije"...ko je citao znace zasto je ova slika interesantna :)izvinite zbog oftopika, necu vise
hoffnung Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 ^jel ovo kodachrom ili je 2strip technicolor? mada mi vise deluje kao da je 2strip-technicolor.minja |lepa bw serija::ekprerimentisanje sa jednim kadrom
bigvlada Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 jesi masio topik ali ti je link pravi.inace ova fotka je nastala 1923. godine. tada se odvija fabula Drajzerove "Americke tragedije"...ko je citao znace zasto je ova slika interesantna :)izvinite zbog oftopika, necu viseBotanička bašta u Oksfordu ima manji okrugli bazen sa istim ovakvim lokvanjima, to prelepo izgleda, jedina razlika je što su unutra i ogromne zlatne ribice, jedu mrvice hleba iz ruke. :)
Аврам Гојић Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 sta je ovo, niko nista ne slika.evo jedna mala serija sa pecenja rakije
Caligula Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Uuuu Vaso potpuno vanvremenske, ovo je i Heronimus Bosh mogao da naslika kao fragment neke svoje slike :Hail:btw. da zamerim ipak, previse je obrade za moj ukus
Indy Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Da, malo prirodniji kontrast bi (meni licno) prijao (verovatno moze da se uvek tako edituje). Inace, bas dobro, zamirisa ovde kod mene.
Recommended Posts