Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Izvin'te, blago sam mašio topik, al' sam bar napisao odakle su fotke :lol:
jesi masio topik ali ti je link pravi.inace ova fotka je nastala 1923. godine. tada se odvija fabula Drajzerove "Americke tragedije"...ko je citao znace zasto je ova slika interesantna :)izvinite zbog oftopika, necu visetumblr_mp0dcmD63c1s7f3fyo1_1280.jpg
  • 3 weeks later...
Posted

^jel ovo kodachrom ili je 2strip technicolor? mada mi vise deluje kao da je 2strip-technicolor.minja |lepa bw serija::ekprerimentisanje sa jednim kadrom01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg

Posted
jesi masio topik ali ti je link pravi.inace ova fotka je nastala 1923. godine. tada se odvija fabula Drajzerove "Americke tragedije"...ko je citao znace zasto je ova slika interesantna :)izvinite zbog oftopika, necu visetumblr_mp0dcmD63c1s7f3fyo1_1280.jpg
Botanička bašta u Oksfordu ima manji okrugli bazen sa istim ovakvim lokvanjima, to prelepo izgleda, jedina razlika je što su unutra i ogromne zlatne ribice, jedu mrvice hleba iz ruke. :)
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

sta je ovo, niko nista ne slika.evo jedna mala serija sa pecenja rakije10949206824_1ed243005c_o.jpg10949215984_7cb22169a7_o.jpg10949296253_5495bd2689_o.jpg

Posted

Uuuu Vaso potpuno vanvremenske, ovo je i Heronimus Bosh mogao da naslika kao fragment neke svoje slike :Hail:btw. da zamerim ipak, previse je obrade za moj ukus

Posted

Da, malo prirodniji kontrast bi (meni licno) prijao (verovatno moze da se uvek tako edituje). Inace, bas dobro, zamirisa ovde kod mene.