hoffnung Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 hajde malo brze sa ovim topic-om ljudi...::
hoffnung Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 lepo minja! :)svidja mi se i fotka i mesto na kome si se nalazio. pitam se sta je jos napred.
Alphons Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 samo da kažem da mi se bobovi novi radovi mnogo, mnogo više sviđaju od prethodnih.Jes da nisam merodavan, ali cenim da ti znači 1 subjektivni utisak ;)
Frau Gabrijela Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 (edited) indy, uslikao si sekvencu i uhvatio atmosferu mog sna od pre neku noć! mmm, osetila sam onaj prepoznatljiv miris dalmacije- more i borova šuma. levo je more, jel da? i ostali na ovom elitističkom topiku su sjajni. stvarno uživam. edit: slovce Edited November 20, 2010 by stormy
hoffnung Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 samo da kažem da mi se bobovi novi radovi mnogo, mnogo više sviđaju od prethodnih.Jes da nisam merodavan, ali cenim da ti znači 1 subjektivni utisak ;)merodavan ili skupljas novce za merdevine? :D hvala alphons! cenim sve (pohvalu i konstruktivnu kritiku ako to jos postoji ((mislim na kk) ovo sto ti vidis kao moje novo je zapravo staro, ne mogu da kazem prilicno, ali je pre ovih kocki i tekstura. kada sam uzeo kameru u ruke tj. kada sam postao svestan sta je to fotografija, naleteo sam na par faca koji su radili crno/belo do te mere odlicno da sam i ja pozeleo tako. jedan od tih faca je hcb, ali sam brzo shvatio da ja necu imati takve fotke kao on jer nemam srece i ko zna cega jos, ali sam ostavio sebi prostora da crtam u crnom, belom i sivom sa jakim kontrastom... meni su to dve odvojene stvari. sa teksturama zelim da napravim umjetnicki prikaz onog sto vidim i da to ima ili nema veze sa onim sto je kamera u datom trenutku zabelezila i za to mi najvise odgovara kvadrat kao kalup. sto se tice ove druge tehnike, tu je sve jasno kao dan.
Indy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dobro te je ponovo videti ovde, sa tvojim "prosečno eksponiranim fotkama" :D U stvari je baš zanimljivo foto-društvo sa ovog topika. Ima nas malo (i ako se uključi maxivida koja je missing in action), ali svi imamo različite pristupe ... super....Evo 1 specijalno za Saru Goldfarb
minja Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 (edited) mmm, osetila sam onaj prepoznatljiv miris dalmacije- more i borova šuma. levo je more, jel da? i ostali na ovom elitističkom topiku su sjajni. stvarno uživam. edit: slovce Mala ispravka, radi se o Istri. Tocno, lijevo je more, nekih 10ak metara! Edited November 21, 2010 by minja
jms_uk Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 (edited) Ne mogu da se setim da li sam vec kacio ili ne.click for large Edited November 21, 2010 by jms_uk
Sara Goldfarb Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Evo 1 specijalno za Saru Goldfarb:wubic: divne, divne fotografije!daj malo city ;)
Indy Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :wubic: divne, divne fotografije!daj malo city ;)Hvala, & evoI specijalno za moj narod uvek željan zavera
Recommended Posts