Caligula Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 domorodacOdlicna fotografija koja place za obradom. Daj jos, znam da imas:)
Grunf Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 (edited) obradjuj, ja bas nisam na ti sa photoshopom :) Edited November 6, 2010 by Grunf
hoffnung Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) vasudeva | jeste, ima nesto u toj fotki. mene licno podseca na dve stvari: nesto japansko i muzicki ukus christopfer willits-a. jeste, nista odredjeno, ali sta da radim kada me podseca tako i na to :):: Edited November 9, 2010 by bob mould hair style
tazza Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) podsetilo me na ovu mojuedit> oprostite na veličini, mrzelo me da smanjujem, samo sam preuzela sa picase Edited November 9, 2010 by tazza
sherman Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Nasu Saru su odgajili kenguri na dokovima Melburna...trol off!nisam nikad postovao ovde, a sta i da kazem osim da ste sjajni.
onamonamo Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 nisam nikad postovao ovde, a sta i da kazem osim da ste sjajni.reci im da su obicni snobovi, nikad u borcu da dodju da slikaju
Recommended Posts