Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa. Bobe vrati se na topik.
Pa daj okaci nesto neprosecno...
Posted
Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa. Bobe vrati se na topik.
Sta znaci "prosecno eksponirano"?A Bob svakako treba da se vrati. ;)
Posted
Sta znaci "prosecno eksponirano"?A Bob svakako treba da se vrati. ;)
1. ни превише ни премало?2. треба
Posted (edited)
Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa.
Ne kapiram sta ovo znaci, ali dobro - to sam samo ja. Prosecno mislis - dobro eksponiranih? Pa istorija fotografije se sastoji od takvih. Svaka dobra fotografija je dobro eksponirana, valjda je zato i dobra.
Bobe vrati se na topik.
podrzavam.@Indy: odlicna serija.Nesto iz Spanije:5086110150_865f8107cc_z.jpg... i bw krop iste. Edited by CowBoy
Posted (edited)

cuo sam vas iz daleka da me dozivate. :Dkod mene nema nista novo. i dalje je sve kako je, osim sto konstantno ispitujem. jedna uspela iz mnogih mojih setnji ulicom i konstantnim traganjem za senzacijama ///>>> [hcb]4982635211_d8cb699e25_b.jpg+ovo je ono sto vec znate kada sam ja u pitanju: (ja, teksture, obrada, umjetnickidozivljajunesennafotografiju)5094535900_496437e9de_z.jpg5086916844_05f6263d34_z.jpg

Edited by bob mould hair style
Posted

Dobrodosao:)ko je na prvoj - Endy Warhol? :D Srednja mi je favorit

Posted
ko je na prvoj - Endy Warhol? :D
ocekivao sam ovo. moj post pre nego sto sam ga izmenio je izmedju ostalog glasio: "na koga vam lici ovaj okrenut ledjima?" meni je pljunuti on :Dhvala!
Posted
ocekivao sam ovo. moj post pre nego sto sam ga izmenio je izmedju ostalog glasio: "na koga vam lici ovaj okrenut ledjima?" meni je pljunuti on :D
Значи нисам једини којима се привиђао пан Онджеј.
Posted

malo je zajebano postovati ovde, ali ajde, svidja mi se ova slika22140606.jpg

Posted

Znam, ali moraju i obični ljudi malo da se poigraju, hvala na otvaranju sezone :)

Posted

Јединствена прилика - никад више овакво светло на овом месту.dscf13397p2_tavan.jpg