October 15, 201014 yr Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa. Bobe vrati se na topik.Pa daj okaci nesto neprosecno...
October 15, 201014 yr Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa. Bobe vrati se na topik.Sta znaci "prosecno eksponirano"?A Bob svakako treba da se vrati. ;)
October 16, 201014 yr Sta znaci "prosecno eksponirano"?A Bob svakako treba da se vrati. ;)1. ни превише ни премало?2. треба
October 16, 201014 yr Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa.Ne kapiram sta ovo znaci, ali dobro - to sam samo ja. Prosecno mislis - dobro eksponiranih? Pa istorija fotografije se sastoji od takvih. Svaka dobra fotografija je dobro eksponirana, valjda je zato i dobra. Bobe vrati se na topik.podrzavam.@Indy: odlicna serija.Nesto iz Spanije:... i bw krop iste. Edited October 16, 201014 yr by CowBoy
October 19, 201014 yr cuo sam vas iz daleka da me dozivate. :Dkod mene nema nista novo. i dalje je sve kako je, osim sto konstantno ispitujem. jedna uspela iz mnogih mojih setnji ulicom i konstantnim traganjem za senzacijama ///>>> [hcb]+ovo je ono sto vec znate kada sam ja u pitanju: (ja, teksture, obrada, umjetnickidozivljajunesennafotografiju) Edited October 19, 201014 yr by bob mould hair style
October 19, 201014 yr ko je na prvoj - Endy Warhol? :D ocekivao sam ovo. moj post pre nego sto sam ga izmenio je izmedju ostalog glasio: "na koga vam lici ovaj okrenut ledjima?" meni je pljunuti on :Dhvala!
October 19, 201014 yr ocekivao sam ovo. moj post pre nego sto sam ga izmenio je izmedju ostalog glasio: "na koga vam lici ovaj okrenut ledjima?" meni je pljunuti on :DЗначи нисам једини којима се привиђао пан Онджеј.
October 31, 201014 yr Znam, ali moraju i obični ljudi malo da se poigraju, hvala na otvaranju sezone :)