jms_uk Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa. Bobe vrati se na topik.Pa daj okaci nesto neprosecno...
Indy Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa. Bobe vrati se na topik.Sta znaci "prosecno eksponirano"?A Bob svakako treba da se vrati. ;)
расејан Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Sta znaci "prosecno eksponirano"?A Bob svakako treba da se vrati. ;)1. ни превише ни премало?2. треба
Caligula Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 (edited) Kakav smor od prosecno eksponiranih fotosa.Ne kapiram sta ovo znaci, ali dobro - to sam samo ja. Prosecno mislis - dobro eksponiranih? Pa istorija fotografije se sastoji od takvih. Svaka dobra fotografija je dobro eksponirana, valjda je zato i dobra. Bobe vrati se na topik.podrzavam.@Indy: odlicna serija.Nesto iz Spanije:... i bw krop iste. Edited October 16, 2010 by CowBoy
hoffnung Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 (edited) cuo sam vas iz daleka da me dozivate. :Dkod mene nema nista novo. i dalje je sve kako je, osim sto konstantno ispitujem. jedna uspela iz mnogih mojih setnji ulicom i konstantnim traganjem za senzacijama ///>>> [hcb]+ovo je ono sto vec znate kada sam ja u pitanju: (ja, teksture, obrada, umjetnickidozivljajunesennafotografiju) Edited October 19, 2010 by bob mould hair style
Caligula Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dobrodosao:)ko je na prvoj - Endy Warhol? :D Srednja mi je favorit
hoffnung Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ko je na prvoj - Endy Warhol? :D ocekivao sam ovo. moj post pre nego sto sam ga izmenio je izmedju ostalog glasio: "na koga vam lici ovaj okrenut ledjima?" meni je pljunuti on :Dhvala!
расејан Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ocekivao sam ovo. moj post pre nego sto sam ga izmenio je izmedju ostalog glasio: "na koga vam lici ovaj okrenut ledjima?" meni je pljunuti on :DЗначи нисам једини којима се привиђао пан Онджеј.
Аврам Гојић Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 malo je zajebano postovati ovde, ali ajde, svidja mi se ova slika
Vapad Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Znam, ali moraju i obični ljudi malo da se poigraju, hvala na otvaranju sezone :)
расејан Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Јединствена прилика - никад више овакво светло на овом месту.
Recommended Posts