Ayatollah Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 I još jedne, sa nešto mirnijom tematikom :
Indy Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 (edited) ... Edited September 18, 2010 by Indy
Caligula Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ^ dgjbm, pa nisi valjda u svadji i sa ovim delom foruma? Ne kapiram nikako.@Minja: gde je ovo fotkano?
minja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Di ode indy? Cowboy: ovo je u Rovinju, prije dvadesetak dana.
Caligula Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ta fotografija izgleda kao prozor u neki obican dan pre par hiljada godina.
minja Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 (edited) Toscany by on Flickr Edited September 21, 2010 by minja
minja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 (edited) CB verzijeToscany on Flickr,Toscany on Flickr, Edited September 23, 2010 by minja
Caligula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Koliko se dugo bavis fotografijom? Gotovo sve sto postavis ovde je precizno odmereno (u svakom smislu - tehnicki, kompoziciono, likovno) i primereno obradjeno. To se zaista retko srece.
minja Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Hvala svima!@Cowboy: mislim da sam dSLR uzeo krajem 2007 i tada sam poceo fotkati. Ovo sto si poslije napisao meni, vidis, predstavlja problem. Imam osjecaj da su mi fotke sto bi englezi rekli 'emotionally detached'. I ne znam je li to ok.
Alphons Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Imam osjecaj da su mi fotke sto bi englezi rekli 'emotionally detached'. I ne znam je li to ok.Prvo, ja taj "emotionally detached" vajb nijednom nisam pokupio gledajući tvoje fotke. A provršljo sam ti po flickru samo tako :D :blush:A drugo, nešto ne mislim da u fotografiji postoji "ok" i "ne ok". Ako ti je fotka tehnički dobra ( a tvoje su, ko što CowBoy reče, savršene) šta te briga. Ma i da nije, to je samo jedan način izražavanja, slikaj kako tebi najviše prija. Kad poželiš promenu, napravi je. Nemoj zbog nekog opšteg poimanja toga kako tvoje fotke treba da izgledaju.to bi bila moja 2 neuka centa :D
Caligula Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 (edited) Imam osjecaj da su mi fotke sto bi englezi rekli 'emotionally detached'. I ne znam je li to ok.Ovo sto radis je sasvim kompletno. Sto se mene tice, ima emocije (koja valjda (treba da) dolazi iz oka posmatraca). I sto se emocije tice, to zavisi od pristupa i motiva. Lupino je shamarao svoje modele da bi iz njih izvukao spontane reakcije - dakle, ima raznih nacina i metoda. Edited September 24, 2010 by CowBoy
Recommended Posts