Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
@olorin šta misliš o ovakvom kropu? ispravio sam je. otkinuo onaj levi deo gde su kola. ukvadratio i dodao maLko kontrasta.er.jpg
Svidja mi se, cak i imam u takvom kropu, mislim bez automobila, negde. Nisam je ispravljao posto je sama ulica na dole (resavska).
Posted

I dva mala modela, od kojih je ovaj levo bio pravi pozer :)4170555990_96e5685694_o.jpg

Posted
I dva mala modela, od kojih je ovaj levo bio pravi pozer :)
obojica. ko da stjuardesu nisu videli u zivotu.
Posted

brate džejmse, koju ti mašinu u rukama imaš! fotka gde su mališani šarenići - veselo.::ekperiment:4175353208_b7febf6f56.jpg::4173546381_e35655aa03.jpg::4159947671_1468249562.jpgizgubljeno vreme, uspavana mladostsuviše ljudi, zaboravljena licahladan kao kamen u vrtlogu vira.treperi svetlo, igra senki,korak bliže gubitku svesti,tragovi nemira u vrtlogu vira.sve što vrtlog vira krijekao da se nikada dogodilo nije... 4158069589_cf039f2008.jpg

Posted
brate džejmse, koju ti mašinu u rukama imaš! fotka gde su mališani šarenići - veselo.
i dalje istu - eos keca-mk2N :)
ekperiment:
da li si razmisljao da ovakve stvari prodas za neke cestitke? ili da ih ti pravis?
Posted
i dalje istu - eos keca-mk2N :)
kroz sjećanje mi je sve kao da si imao 40d.
da li si razmisljao da ovakve stvari prodas za neke cestitke? ili da ih ti pravis?
nisam u tom pravcu razmišljao. ovo kada sam napravio u glavi mi je bila naslovna strana nekog cd-a ekperimentnalne muzike. razglednica je dobra ideja džejmse. pohvale za časopis tj. tvoje fotke koje su se našle u istom.
Posted
kroz sjećanje mi je sve kao da si imao 40d.
Jesam, ali daaavno :)Salim se, on je otisao pre oko godinu i po dana, i od tada je sve slikano kecom.
Posted (edited)
kako je doslo do toga?mislim, oni videli pa te kontaktirali ili bilo ponudjeno na prodaju pa oni kupili?
Na zalost ni jedno ni drugo - drugar radi za casopis - on je ovaj sto vozi. Edited by jms_uk