расејан Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Било их је у ствари четворо... троје на крову, и овај поглавица. Позирао ми је добрих пет минута. Ретко се спуштају, само круже над крајем, понекад појури зеца и готово. Кад се један појави, одједном тишина - све птица заћуте.
minja Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 (edited) TurksJel se to meni cini ili od kada sam updateao Firefox, fotke su tamnije i saturiranije? Tagam fotke kao i obicno na sRGB profil Edited November 26, 2009 by minja
Zmitjkoe Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Looks good to me, ne mogu da zamislim da je original svetliji i manje kolorfulan™. Niko te ni ne primecuje od ovolikog sveta. :D A ko im je umro?
jms_uk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A ko im je umro?A onda je masa stigla do Slavije...
hoffnung Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jel se to meni cini ili od kada sam updateao Firefox, fotke su tamnije i saturiranije? Tagam fotke kao i obicno na sRGB profilisto sam i ja primetio. i isto radim što i ti [tagam u srgbić] to sam primetio kada sam dovlačio neke fotke s' net.a u komp.
minja Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 istiklal caddesi ako se ne varam.sto bi rekli dalmosi: æ
hoffnung Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 @olorin šta misliš o ovakvom kropu? ispravio sam je. otkinuo onaj levi deo gde su kola. ukvadratio i dodao maLko kontrasta.
hoffnung Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 nope flash, nope rakija just nature light [prozor] i sve to posle zapečeno u fotošporetu. :D
Recommended Posts