Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

Treba ti onda fisheye :D Sigma 10-20.. Taman da popuniš taj segment ako nemaš.. :D Kad 24mm ne može da pomogne, onda je stvarno smor.. :/Mnogo mi se sviđaju boje na tvojim fotkama uopšte, jel radiš dosta na obradi ili ne ?? Ove dve zadnje su baš sa finim bojama.. :)

Posted

@esdy_11192 nisam razmišljao o spajanju, ali nije loša ideja. mislio sam da ću danas ponovo da ekperimentišem, ali nisam i to nije 1 put da mi se desi. juče sam ovo radio i kao.. "joj, sjutra ću da opalim seriju od thousand komada" i radio sam nešto drugo, a baš mi se dopalo to, ekperimentisanje. @jms_uk thanks man_uk. :D@minja hvala-jesam. ::4100678656_32c9363dce.jpg

Posted
@: Esdy: Canon 5D EF24-105 f4, imam i verziju di su minareti usli u kadar ali onda fali tla. jbga
Meni je skroz cool onako kako jeste, nisam stigao da pohvalim. Ne mora bas uvek sve da stane u fotku, niti je to uvek prednost. H-C Bresson nije koristio fisheye, a ni mnogo drugih vel. majstora... ;-)Bravo, bravo, photogazing bob! Znao sam da ce tako biti... Ja da pravim muziku, voleo bih takve omote.==== sun in eyes ====4100665541_c48fc5528c.jpg
Posted
@: Esdy: Canon 5D EF24-105 f4, imam i verziju di su minareti usli u kadar ali onda fali tla. jbga
Шгјз... мени се више свиђа баш то да се настављају негде горе, ван коначног.Него... ево кад се вода мало повукла:DSCF8831w.JPGНије баш најбоље, много жуто - бајаги аутоматска равнотежа, па сам после поновио са измереном бојом, ал' онда није изоштрио сваку. А да сам чекао дуже, накупило би се капи на сочиву, упркос томе што не скидам сенило.
Posted

Na slici sirine 8.000 pixela se vec vidi da je Zemlja okrugla. :D

Posted

Da, zaista, rasejane, ako možeš malo da smanjiš rezoluciju, kod mene se tvoja fotka otvarala jedno 12 minuta :D

Posted (edited)
prostitutka5117a.jpg Edited by Zmitjkoe
Posted
Je l' imaš obrnut fokus (na koktele, sa tom zgradom iza van fokusa)? Mislim, zanimljivo je i ovako, mada je ta zgrada prilično mordorskog izgleda.
Posted (edited)
Da, zaista, rasejane, ako možeš malo da smanjiš rezoluciju, kod mene se tvoja fotka otvarala jedno 12 minuta :D
Ево смањио. Немој само неко да ми кука на мањак детаља :) .
ninanaprozoru5793.jpg
Нек је и позирача, нек је и намештена, ал' је добра позирача и добро намештена. Светло, нарочито како пада на рам... подсећа на стотине тренутака кад сам у/предвече тумарао градом и налетао на насумичне прозорске призоре. Edited by расејан
Posted
72788620.jpgiza ovih koktela je Dunav.........a iza Dunava...Rumunija....just 2 get a picture.