Indy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Verovatno ne najveseliji prikaz ružičastih flamingoa u zimovniku... Belgrade zoo, once upon a time.
Indy Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mnogo lepo svetlo, i kadar, cak ni turisti ne smetaju :-)
minja Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 nemoguce je uhvatiti kadar bez njih/nas tako da sam u biti i zadovoljan
Musky Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 koja ruina! baš očajno izgleda.::....kako se zove ovaj efekat? ....priznaj
hoffnung Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 @Musky ako misliš na obradović, to su teksture i drndanje slajdera u fotošopu sa alatkom: selective color da li si zadovoljan odgovorom?@расејан vrlo kool fotka. dinamična kompozicija. sve je nekako random, a sa druge strane - opet je nekako u skladu. svetlo, senke, boje.. sve je super. ::da se pohvalim... ono što sam želeo kao fotograf, to mi se desilo. moe fotografije su se našle kao omot za cd 1 nezavisnog izvođača-izdavača - aquarelle [label: rest+noise] :)::ekperiment:
esdy_11192 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 (edited) @nkl/bad mould... : Istripovano skroz ovi tvoji eksperimenti.. :) Ove tri zadnje mogu opušteno da se spoje (sa malim razmakom) jedna pored druge), bilo bi efektnije.. @Minja: Sjajne boje.. :) Čime fotkana džamija?? Šteta što na drugoj nisi imao nešto još šire da uhvatiš i vrhove minareta.. Evo mojih poslednjih okačenih na netu... VenecijaBarselonaBarselonaFotkano idiotom Minolta AF-C + FUJI Neopan 400... Objektiv na tom malom aparatu je 35mm f2.8.. Edited November 13, 2009 by esdy_11192
jms_uk Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 da se pohvalim... ono što sam želeo kao fotograf, to mi se desilo. moe fotografije su se našle kao omot za cd 1 nezavisnog izvođača-izdavača - aquarelle [label: rest+noise] :)Congrats!
minja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 @bob: cestitke! sad ce neki da popizde, jesi li naplatio posao?@: Esdy: Canon 5D EF24-105 f4, imam i verziju di su minareti usli u kadar ali onda fali tla. jbga
Recommended Posts