November 9, 200915 yr Verovatno ne najveseliji prikaz ružičastih flamingoa u zimovniku... Belgrade zoo, once upon a time.
November 13, 200915 yr @Musky ako misliš na obradović, to su teksture i drndanje slajdera u fotošopu sa alatkom: selective color da li si zadovoljan odgovorom?@расејан vrlo kool fotka. dinamična kompozicija. sve je nekako random, a sa druge strane - opet je nekako u skladu. svetlo, senke, boje.. sve je super. ::da se pohvalim... ono što sam želeo kao fotograf, to mi se desilo. moe fotografije su se našle kao omot za cd 1 nezavisnog izvođača-izdavača - aquarelle [label: rest+noise] :)::ekperiment:
November 13, 200915 yr @nkl/bad mould... : Istripovano skroz ovi tvoji eksperimenti.. :) Ove tri zadnje mogu opušteno da se spoje (sa malim razmakom) jedna pored druge), bilo bi efektnije.. @Minja: Sjajne boje.. :) Čime fotkana džamija?? Šteta što na drugoj nisi imao nešto još šire da uhvatiš i vrhove minareta.. Evo mojih poslednjih okačenih na netu... VenecijaBarselonaBarselonaFotkano idiotom Minolta AF-C + FUJI Neopan 400... Objektiv na tom malom aparatu je 35mm f2.8.. Edited November 13, 200915 yr by esdy_11192
November 13, 200915 yr da se pohvalim... ono što sam želeo kao fotograf, to mi se desilo. moe fotografije su se našle kao omot za cd 1 nezavisnog izvođača-izdavača - aquarelle [label: rest+noise] :)Congrats!
November 13, 200915 yr @bob: cestitke! sad ce neki da popizde, jesi li naplatio posao?@: Esdy: Canon 5D EF24-105 f4, imam i verziju di su minareti usli u kadar ali onda fali tla. jbga