Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted (edited)

auto4063792716_69d87c93c3.jpg

Edited by minja
Posted

Kako si postigao tu boju lica? Je l' neki posebni Photoshop filter, ili samo puno vremena na suncu?

Posted

Odlican je kolorit lica. Pomalo podseca na Dave Hill tehniku.

Posted

u haltere se kladim da ima nesto i do prirodnog tena. ako bih smjela i dalje, oci su te koje najvise privlace pogled.

Posted

E, dobro si se javila, meni bilo glupo da mu ja hvalim izgled. ;-)

Posted
Gde nestade brada?
Касниш, прошао комбајрж, остаде само стрњика.
Posted

Indy otvorio si dushu:) - divan feeling zgusnut u ovim negdashnjim crnobelim - razlila sam oci po njima. devojku na polju si voleo.. ako nisi, ja je volim:)Minja razbi opet sa ovim self portretom Zmicko, samo da dojavim - vidim scenu i dignem svijetlo oruzje, gledajuci kroz okce cesto posmislim koji bi kadar izabrao ti... pogledam fotku posle i pa da! trebalo se fokusirati samo malo levlje:)) al kasno - sjajna ti je umorna lepa NinaMaxi, cim porastem, evo mene s fotkama.pozdrav svima dragi fotografi

Posted

Super model, ne znam za grisine, ipak :D... ne bih da ja delim savete, ali kao sugestija, mozda da otvoris blendu malo vise da ako mogu budu ostre samo (ili prevashodno) okice? Nema exif infoa, ali mi ovo lici na uradak standardnog kit zooma ili tako neceg (not that there's anything wrong with that...)

Posted

Blenda je f4 i na tom objektivu (24-105) ne ide ispod. Ovo je candid shot, otuda grisini. Mislio sam ih mozda retusirati pa bi ispalo da prijeti. Na kraju sam odusta.

Posted

E, u tom slucaju neka si odusta. I super je kao candid shot, to objasnjava malo iznenadjen pogled:)

Posted (edited)
luka3308.jpgCanon 30D + SIGMA 10-20mm, prevod na crno-belo pomocu Nik Software filtera u PS. Edited by Zmitjkoe