Zmitjkoe Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 (edited) Sinoćnji koncert Massive Attack (Heineken Music Hall, Amsterdam). Kako sam prodao moje Canon kamere i objektive ostao sam (momentalno) na DP1, koja ipak nije dorasla ovakvom poslu. Em ima extra siroki objektiv, em je jadna polućorava u mraku. A sam koncert... to treba videti i čuti. Edited October 28, 2009 by Zmitjkoe
Zmitjkoe Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 (edited) Povrtak sa koncerta... Nina spava u metrou. Edited October 28, 2009 by Zmitjkoe
Indy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 (edited) Нови скенови старих филмова - има још пуно на фликру (slide show). Неко је питао већ на ПМ, па да кажем да су носталгичари и остали (аматерски) заинтересовани слободни да користе све моје фотке са тематиком старог Бгд, само нек' ми јаве плус нек' означе ко је аутор. (Успут, имам и занимљив доживљај с тим у вези, Прле и Фамозни Вибратори, бенд на мојим фоткама из 1978. се "препознао" на њима и веома обрадовао, будући да нису имали ниједну фотку као бенд из тог периода. Би ми мило ем драго.) Edited October 29, 2009 by Indy
minja Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Indy, nemoj ovo krivo shvatiti. Ove stare u usporedbi s novima kao da je slikao drugi covjek. Stariji materijal je pun poeticnosti i sklada. Na novijim fotkama moram traziti taj feeling.Evo u istom postu neka vrsta pohvale i neka vrsta kritike.A ja i dalje po Istanbulu:
Indy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ove stare u usporedbi s novima kao da je slikao drugi covjek. Stariji materijal je pun poeticnosti i sklada. Na novijim fotkama moram traziti taj feeling.Znam.I'm losing my touch, što rek'o Keith Richards.Treba reći i da sam u vreme nastanka ovih starih fotki bio tome posvećen skroz (faks sam studirao kampanjski, mesecima bih se bavio ničim određenim, što je luksuz koji odavno nemam, kao što nema ni većina ljudi... :sigh:) Ali, vratiću se ja u formu, znam, pa makar kad se penzionišem! Možda će ovo što ću dodati takođe zvučati kao 1 jezivi cop out, ali je australijsko sunce - uglavnom - ubistvo za fotografiju. Prejako je u svako doba dana, osim 6-7 ujutro i 7-8 uveče, nema veze da l' je leto ili zima, da l' je lepo ili oblačno. Svetlo prosto sve sprži.Dotle, evo još nešto iz good ol' days:
Аврам Гојић Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nove fotke su tehnicki, i ponekad umetnicki perfektne. Stare su cista umetnost: nebrusena, ponekad nesigurna u sopstveni doseg i glas, ali uvek iskrena, svedena, bez suvisnog cifranja, hirurski precizna. Fantasticne fotografije. Pustio sam Josipu Lisac i natocio vino gledajuci ih.
Zmitjkoe Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 (edited) ^^Sto se mene tice, ovo ti je najjaca fotka u portfoliju. Edited October 28, 2009 by Zmitjkoe
Аврам Гојић Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 +1. izuzetna snaga kompozicije, ta nelagoda u svim elementima...hladno mi je kada je gledam.
Musky Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Povrtak sa koncerta... Nina spava u metrou.kompozicija za prelazni pehar.voleo bi da sam ja ovo slikao. . .. . . a i koncert nije na odmet.
maxivida Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Ova s devojkom u polju je remek-delo.
Low-Life Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 kao da je zaustavljen kadar iz nekog starog filma
Aineko Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Nove fotke su tehnicki, i ponekad umetnicki perfektne. Stare su cista umetnost: nebrusena, ponekad nesigurna u sopstveni doseg i glas, ali uvek iskrena, svedena, bez suvisnog cifranja, hirurski precizna. Fantasticne fotografije. ...izuzetna snaga kompozicije, ta nelagoda u svim elementima...hladno mi je kada je gledam. kako tako umete da verbalizujete ono sto fotografije izazovu u vama, stvarno vam zavidim (svima vama kojima to ide od ruke). je l se to negde uci ili samo prirodni talenat? :)ja samo mogu da vidim da li me fotografija 'pogodi' il me 'ne pogodi' - tu se otprilike zavrsava moja sposobnost da verbalizujem ushicenje istom.... :(Indy, ova devojka u polju me bas pogodila :).
расејан Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 (Успут, имам и занимљив доживљај с тим у вези, Прле и Фамозни Вибратори, бенд на мојим фоткама из 1978. се "препознао" на њима и веома обрадовао, будући да нису имали ниједну фотку као бенд из тог периода. Би ми мило ем драго.)Где ме нађе... Сифи ми је био ђак једно полугодиште... био је понављао четврти разред шеширџијског смера, па пошто се то одељење правило сваке друге године, њега стрпају у кројачко одељење, скроз женско осим њега...На овој новијој слици скоро да сам га познао.
Recommended Posts