Indy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ponovo 1983/84 i automobili Beograda...403 (i original osvetljeni film ;-))Ne moze bez bubiceFicko + namerno ulovjeni slucajni prolaznikVratija se barba iz Amerike, i doveza' BjuikaBeogradjanke i fiat 650
mustang Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 oh :) divno :) osetih miris starog beograda na momenat :)indi mogao bi izlozbu o 'srbija nekad' da napravis. ozbiljna sam.
Indy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jos malo starih blokovskih... beton, beton, beton:)...i tako je punk umro.
mustang Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bravo! bravo za ovu poslednju, svaka cast na 3D u B&W....model fenomenalan osim ako nije original...ne bi cudilo zasto je takav stav, a stav je 'bejbe punk is NOT FUCKING DEAD". ja da je ovo moja fotka napravila bih je u velikoj velicini i bila bi mi u dnevnoj sobi....deluje kao da je kontrolisano svetlo sto je dobro je kontraast je sasvim na mestu. F E N O M E N A L N O!ne znam koji si film koristio ali ovo mora da je neki bas osetljiv cim nema grains....
Caligula Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Odlicne. Na prve dve ima malo vise obrade nego sto mi je po ukusu - ali zato ostale cetiri razbijaju.Cetvrta i peta favoriti:)
minja Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) Nastavak Istanbula, ovaj manje grad vise ljudi: Edited October 25, 2009 by minja
Recommended Posts