October 21, 200915 yr Ponovo 1983/84 i automobili Beograda...403 (i original osvetljeni film ;-))Ne moze bez bubiceFicko + namerno ulovjeni slucajni prolaznikVratija se barba iz Amerike, i doveza' BjuikaBeogradjanke i fiat 650
October 21, 200915 yr oh :) divno :) osetih miris starog beograda na momenat :)indi mogao bi izlozbu o 'srbija nekad' da napravis. ozbiljna sam.
October 22, 200915 yr bravo! bravo za ovu poslednju, svaka cast na 3D u B&W....model fenomenalan osim ako nije original...ne bi cudilo zasto je takav stav, a stav je 'bejbe punk is NOT FUCKING DEAD". ja da je ovo moja fotka napravila bih je u velikoj velicini i bila bi mi u dnevnoj sobi....deluje kao da je kontrolisano svetlo sto je dobro je kontraast je sasvim na mestu. F E N O M E N A L N O!ne znam koji si film koristio ali ovo mora da je neki bas osetljiv cim nema grains....
October 24, 200915 yr Odlicne. Na prve dve ima malo vise obrade nego sto mi je po ukusu - ali zato ostale cetiri razbijaju.Cetvrta i peta favoriti:)
October 25, 200915 yr Nastavak Istanbula, ovaj manje grad vise ljudi: Edited October 25, 200915 yr by minja