Zmitjkoe Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 olympus e-420EXIF kaze Nikon D80. "Mrakonia" je slikana sa SONY DSC F828, a "povuci-potegni" sa Olympusom E-420. Zaista imas bogat "vozni park".
Musky Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 d80 je firmin, moj je olympus...a sony sam kao trebao da pazarim,pa je bio kod mene mesecima.
copkillah Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Evo nečeg od mene, praktično neobrađenog.Pošto se prilično dugo nisam ozbiljnije bavio bilo kakvim fotografisenjem, izgubio sam malo osećaj, tako da ću da okačim i crop i original, pa ako neko ima bilo kakvu sugestiju, neka kaže šta bi uradio na mom mestu.Ova fotografija mi je draga, nisam siguran koliko sam istom uspeo da prenesem toplinu same scene, ali je na licu mesta bio totalni crop:bez cropa:
maxivida Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Minja, Kornati su ti čarobni. Indy, čestitam na novom aparatu. :) Kakvi su utisci? To što si napisao o ograničenjima analogne fotografije koja podstiču kreativnost me je podsetilo na strogu formu u poeziji. Svako može da piše slobodan stih. Al ajd napiši sonet i da bude dobar. Za to je potrebna mnogo veća veština, iako je i slobodan stih divna stvar.
Zmitjkoe Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Е, ако ниси сам развијао, онда ниси мајстор. Бар је тако било код нас у клубу.А за повећања смо се довијали. Ја свог Кинеза (повећало марке "Галеб", не сећам се баш идеограма :P ) метнем на шпорет, где је и иначе стајао док радим, али наопако, тако да штрчи испред, а фото папир дође на отворена врата од рерне. Наравно, да се то све не изврне, на плочу дође канта воде. Било је и да је папир био скроз на поду, а једном је чак качен и на зид, а повећало се уводорави... ал' то је већ перверзија, не можеш то изоштрити ваљано, слабо светло. How cute. Kameno doba fotografije.
Pontijak Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 meni se ova fotka jako svidja :)da, minjini kornati su predivni :)
Recommended Posts