Caligula Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 (edited) kako si uslikao ovo? Zategnuto tanko belo platno (papir), model iza njega a iza modela softbox (ili prozor, bitno je da je svetlo difuzno).Delovi modela blizi platnu ostriji su a oni dalji "razbijeniji" softbox-om.U PS nisam nista radio sem malo saturacije - niti je moguce obradjivati dodatno a da se senka ne pokvari. Edited October 4, 2009 by CowBoy
jms_uk Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 (edited) Jos jedan pano, ovog puta od 16 komada :Dko hoce, evo i 3700px duzine Edited October 4, 2009 by jms_uk
mustang Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 izvini sto gusim, cowboy, ali koji si film koristio, f-stop, brzinu? i jesi koristio neki filter?
Caligula Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 (edited) To zavisi od kolicine svetla - ja sam fotkao sa "pritegnutom" blendom na oko 14, i ekspozicijom 1/125.Bez filtera, digitalni aparat, iza modela softbox. Platno koje sam koristio je od zilberice - difuzora: poprilicno je velika (150x100cm) pa je zgodna za ovakve stvari. Edited October 5, 2009 by CowBoy
mustang Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 necu da te pitam i koliko je osvetljenje bilo :)stvarno je dobro, mnogo mi se svidja!
Indy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Nesto veoma novo, a veoma staro... blagodacu mog novog skenera za filmove, prvi put - ever - ugledase svetlo dana kao pozitivi neki od ovih Orwo negativa koji su uslikani pre frtalj veka...
Pontijak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 (edited) aaaa! koja serija! auto Olje Ivanjicki! MAN na okretnici u 45. bloku i zena pored kontejnera, nagovestaj masovnog boravka sirotinje pored kontejnera deceniju kasnije! impresionisticki pejsazi blizu savskog keja (?)! kosancicev venac! macka iza resetaka! koristi skener i kaci jos fotki iz tog perioda :) Edited October 5, 2009 by Pontijak
Caligula Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ona sa vojnikom me je ganula:))Odlicni pejsazi, ovaj poslednji razbija.
mustang Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 hmmm... bas lepo...pejzazi totalno prikazuju atmosferu! meni za oko (i srce :) ... druga od gore ....drvo i fasada kuce. svaka cast indy
maxivida Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Zaista majstorski, Indy. Ufati me nostalgija za vremenom minulim.
Recommended Posts