October 4, 200915 yr kako si uslikao ovo? Zategnuto tanko belo platno (papir), model iza njega a iza modela softbox (ili prozor, bitno je da je svetlo difuzno).Delovi modela blizi platnu ostriji su a oni dalji "razbijeniji" softbox-om.U PS nisam nista radio sem malo saturacije - niti je moguce obradjivati dodatno a da se senka ne pokvari. Edited October 4, 200915 yr by CowBoy
October 4, 200915 yr Jos jedan pano, ovog puta od 16 komada :Dko hoce, evo i 3700px duzine Edited October 4, 200915 yr by jms_uk
October 4, 200915 yr izvini sto gusim, cowboy, ali koji si film koristio, f-stop, brzinu? i jesi koristio neki filter?
October 5, 200915 yr To zavisi od kolicine svetla - ja sam fotkao sa "pritegnutom" blendom na oko 14, i ekspozicijom 1/125.Bez filtera, digitalni aparat, iza modela softbox. Platno koje sam koristio je od zilberice - difuzora: poprilicno je velika (150x100cm) pa je zgodna za ovakve stvari. Edited October 5, 200915 yr by CowBoy
October 5, 200915 yr necu da te pitam i koliko je osvetljenje bilo :)stvarno je dobro, mnogo mi se svidja!
October 5, 200915 yr Nesto veoma novo, a veoma staro... blagodacu mog novog skenera za filmove, prvi put - ever - ugledase svetlo dana kao pozitivi neki od ovih Orwo negativa koji su uslikani pre frtalj veka...
October 5, 200915 yr aaaa! koja serija! auto Olje Ivanjicki! MAN na okretnici u 45. bloku i zena pored kontejnera, nagovestaj masovnog boravka sirotinje pored kontejnera deceniju kasnije! impresionisticki pejsazi blizu savskog keja (?)! kosancicev venac! macka iza resetaka! koristi skener i kaci jos fotki iz tog perioda :) Edited October 5, 200915 yr by Pontijak
October 5, 200915 yr hmmm... bas lepo...pejzazi totalno prikazuju atmosferu! meni za oko (i srce :) ... druga od gore ....drvo i fasada kuce. svaka cast indy