R. PuMpkin Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jebte, čoveče, za koji moj ti mene smaraš ovde?!Ajd odjebiSmaram te? Hahaha, covece, ti ovde imas u proseku 13 postova dnevno racunajuci tu Nove godine, Bozice, 26. januare, 1. majeve, Queens Birthday-e, 29. novembre, sve slave i sve ostalo. Deluje mi da si ti sam sebe smorio.
Indy Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Vidi, ja i sa 13 postova dnevno ne smaram nikoga, već su me forumaši u pesme opevali u periodima u kojima me nije bilo. Jedino kada ih možda smaram je kada ne ignorišem besmislene postove poput tvojih, pa ću se u tom smislu popraviti, odsad pa na dalje.
Indy Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 I want a gardenI want a garden where the flowers have no flowersI want a garden where the trees have no leavesI want a garden where the tree weeds don't even growI want a gardenI want my gardenI want a garden where there are no colorsI wanna water that gardenI'll garden that with my tearsWhilst that gardenBusted trees, busted leavesWalks to me with my own(Oh, you want kindergarten!)
jms_uk Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Mislim da bi ovde bolje radio jedan uzi krop na centar fotke, na znak i krila koja se kriju :)
Zmitjkoe Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Oko, i ovako i onako, ide pravo na potonulu lepot'cu, koja inace izgleda ovako:
mustang Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 (edited) ... Edited September 20, 2009 by mustang
mustang Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 jedna od najboljih koje sam videla do sada ovde....
jms_uk Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Oko, i ovako i onako, ide pravo na potonulu lepot'cu, koja inace izgleda ovako:Naravno, ali odmah pobegne na farove i [engleske :)] tablice.
Recommended Posts