Indy Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dobro je, ponovo si tu, pomislih naljutio se :) Bas dobar pejsaz btw.
maxivida Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Izvinjavam se zbog veličine, u standardnoj se biljka ne vidi dobro.
jms_uk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Uh, meni se ova bas svidja - je li radio neki filter? [CPL?]
minja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Uh, meni se ova bas svidja - je li radio neki filter? [CPL?]Nix, samo PP
Indy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 "Urban hymns"Slikano ~mart '09, Melbourne, Nikon FE2, Ilford HP5, Nikkor 50mm/1.4 + Sigma 24mm/2.8, direktan sken sa filma (bez cropovanja i bilo kakvog editinga, osim dodavanja crnog okvira). Za bolju rezoluciju kliknuti na fotke, što vodi na moj flickr pejdž.)entrymirrorcentrefoldcarparkcobblespipestairsspiralgreybatman
расејан Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 "Urban hymns"Slikano ~mart '09, Melbourne, Nikon FE2, Ilford HP5, Nikkor 50mm/1.4 + Sigma 24mm/2.8, direktan sken sa filma (bez cropovanja i bilo kakvog editinga, osim dodavanja crnog okvira). Za bolju rezoluciju kliknuti na fotke, što vodi na moj flickr pejdž.)carpark Ова ме начисто бацила у вртоглавицу, јер сам увртео себи у главу да је ово поглед на тесну улицу са шурнаестог спрата. Цеви на плафону испадоше бандере, леви прозори паркирани камиони. Једва сам пристао да видим гаражу.
Indy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hvala, Pontijače. Što se tiče ovog sa vrtoglavicom, i meni se zavrte u glavi kad sam fotku pogledao na taj način.Još jedan Melburn, onako više razglednički. U punoj rezoluciji, sve sa peckicama iz "profi" laboratorije (hmmm)... tako mi i treba kad mi drugi razvijaju film. A i zrno mi je nešto preveliko, ne znam s kojom čorbom su oni to razvijali.
jms_uk Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 (edited) Još jedan Melburn, onako više razglednički. U punoj rezoluciji, sve sa peckicama iz "profi" laboratorije (hmmm)... tako mi i treba kad mi drugi razvijaju film. A i zrno mi je nešto preveliko, ne znam s kojom čorbom su oni to razvijali.bas hteo da pitam gde razvijas c/b stvari i da li sam skeniras.a ovo da se secne uzano oko konja/kocije [u portrait format], sa ovom zgradom iza - dobila bi fotka odmah bar 100-150 godina :D Edited August 26, 2009 by jms_uk
PussyGalore Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) "Urban hymns"Slikano ~mart '09, Melbourne, Nikon FE2, Ilford HP5, Nikkor 50mm/1.4 + Sigma 24mm/2.8, direktan sken sa filma (bez cropovanja i bilo kakvog editinga, osim dodavanja crnog okvira). Za bolju rezoluciju kliknuti na fotke, što vodi na moj flickr pejdž.)entryspiralove dve, savrsena kompozicija.prva je tako "kubansko-hemingvejska"ne znam da li si citao njegovu pricu Hills Like White Elephants e , to je to... Edited August 27, 2009 by PussyGalore
Kelt Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ih kakvih sam nekoliko dobrih prilika propustio za fotkanje... a kad kupim aparat neće biti nijedna
jms_uk Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mozda da se otvori topik sa propustenim prilikama
Pontijak Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ова ме начисто бацила у вртоглавицу,ajoj, ko me terao da ovo citam, pogledah i ja fotku na taj nacin i dobih vrtoglavicu
Zmitjkoe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) Coldplay na turneji Viva la Vida, sinoć u Esprit Areni u Dũsseldorfu pred 45.000 gledalaca. Nevidjen spektakl!!!Edit:A na stadionu je bilo ovako (nije moja slika): Edited August 28, 2009 by Zmitjkoe
Recommended Posts