mustang Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 svidja mi se atmosfera u kupatilu sa mladom od maxividei jako mi se svidja alt country od indija....
maxivida Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Još slika s venčanja na mom Flickru (link u sigu).
jms_uk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Još slika s venčanja na mom Flickru (link u sigu).Posto videh i set na FB, da li smem da kazem da mi se svidja ona na klupi :)
Indy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Još slika s venčanja na mom Flickru (link u sigu).Super su, posebno ona sa čašama i ona sa prstenovima. A i ona sa lotusima. Cela serija, u stvari.
Anonymous Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 (edited) Mnogo je lepa ova Zmitjkoe-ova (valjda sam dobro upadežio) fotografija. Edited August 13, 2009 by Anonymous
Kontras Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Još slika s venčanja na mom Flickru (link u sigu).Imala si dobro svjetlo. Svidjaju mi se fotke sve osim one sa prstenjem. Tu bi izmedjuostalog bilo bolje da je ruka u mlade postavljena tako da se ne vide nokti u mladozenje jer muski nokti su uglavnom ruzniji od zenskih :)
R. PuMpkin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Imala si dobro svjetlo. Svidjaju mi se fotke sve osim one sa prstenjem. Tu bi izmedjuostalog bilo bolje da je ruka u mlade postavljena tako da se ne vide nokti u mladozenje jer muski nokti su uglavnom ruzniji od zenskih :)Uglavnom ali ovoga puta je maldozenja uradio manikir a, s' obzirom da mu je predstojala prva bracna noc, verovatno i pedikir tako da fotka uopste nije neuredna.Maxi, fino vencanje, pogotovu sto ti je prvi put (da fotografises).
maxivida Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Hvala svima. Fotka s prstenovima postoji i u kolor varijanti, iz drugačijeg ugla, ali ova je nekako lepša. JMS, fotka na klupi je i moja omiljena. Mlada na njoj izgleda veoma lepo i prirodno, kompozicija je spot-on, jedino što je mladoženjina koža toliko bleda da mu se lice potpuno utopilo u njenu haljinu, pa sam tu morala malo da farbam. Nisam je okačila na Flickr jer me je mlada zamolila da ne kačim slike na kojima joj se vidi novopečeni muž, u skladu s njegovom željom.
Zmitjkoe Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Terry Bozzio, solo koncert, Paradiso, Amsterdam (sinoć)
Indy Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Au, ovo Helli pošalji za wallpaper (i to za zid, ne za desktop). Ihaj, štagar ćinela.
Zmitjkoe Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 (edited) ...štagar ćinela.Mlogo™, kazu 64 pieces drum kit. Mrzi me da postiram na muzici pa cu turiti ovde mali glazbeni isjecak sa sinocnjeg koncerta: Edited August 20, 2009 by Zmitjkoe
Recommended Posts