August 10, 200915 yr svidja mi se atmosfera u kupatilu sa mladom od maxividei jako mi se svidja alt country od indija....
August 12, 200915 yr Još slika s venčanja na mom Flickru (link u sigu).Posto videh i set na FB, da li smem da kazem da mi se svidja ona na klupi :)
August 12, 200915 yr Još slika s venčanja na mom Flickru (link u sigu).Super su, posebno ona sa čašama i ona sa prstenovima. A i ona sa lotusima. Cela serija, u stvari.
August 13, 200915 yr Mnogo je lepa ova Zmitjkoe-ova (valjda sam dobro upadežio) fotografija. Edited August 13, 200915 yr by Anonymous
August 13, 200915 yr Još slika s venčanja na mom Flickru (link u sigu).Imala si dobro svjetlo. Svidjaju mi se fotke sve osim one sa prstenjem. Tu bi izmedjuostalog bilo bolje da je ruka u mlade postavljena tako da se ne vide nokti u mladozenje jer muski nokti su uglavnom ruzniji od zenskih :)
August 13, 200915 yr Imala si dobro svjetlo. Svidjaju mi se fotke sve osim one sa prstenjem. Tu bi izmedjuostalog bilo bolje da je ruka u mlade postavljena tako da se ne vide nokti u mladozenje jer muski nokti su uglavnom ruzniji od zenskih :)Uglavnom ali ovoga puta je maldozenja uradio manikir a, s' obzirom da mu je predstojala prva bracna noc, verovatno i pedikir tako da fotka uopste nije neuredna.Maxi, fino vencanje, pogotovu sto ti je prvi put (da fotografises).
August 13, 200915 yr Author Hvala svima. Fotka s prstenovima postoji i u kolor varijanti, iz drugačijeg ugla, ali ova je nekako lepša. JMS, fotka na klupi je i moja omiljena. Mlada na njoj izgleda veoma lepo i prirodno, kompozicija je spot-on, jedino što je mladoženjina koža toliko bleda da mu se lice potpuno utopilo u njenu haljinu, pa sam tu morala malo da farbam. Nisam je okačila na Flickr jer me je mlada zamolila da ne kačim slike na kojima joj se vidi novopečeni muž, u skladu s njegovom željom.
August 20, 200915 yr Au, ovo Helli pošalji za wallpaper (i to za zid, ne za desktop). Ihaj, štagar ćinela.
August 20, 200915 yr ...štagar ćinela.Mlogo™, kazu 64 pieces drum kit. Mrzi me da postiram na muzici pa cu turiti ovde mali glazbeni isjecak sa sinocnjeg koncerta: Edited August 20, 200915 yr by Zmitjkoe