mustang Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 (edited) od skoro, nema nikakvog retushiranja, slikano namerno overexposed sa 35mm, starim nikon fe Edited July 18, 2009 by mustang
maxivida Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Bobe, prevazišao si samog sebe. Ovo rastinje više uopšte ne liči na fotografiju. :)
hoffnung Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 jeste, jeste, ne lići na foto. meni deluje kao neki paint i to baš rađen na platnu. zanimljivo je da sam hteo samo da naglasim taj mulj jer je boja super, ali ja kada uđem u prodavnicu (fotoćop) da kupim određenu namirnicu, izađem sa totalno drugom, onom koju nisam planirao da kupim, ali mi se uvek dopadne rezultat kada izađem :D nikad nisam razočaran. hvala maxivida :)::
hoffnung Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 (edited) Edited July 24, 2009 by bob mould hair style
Indy Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ovo rastinje više uopšte ne liči na fotografiju.Saglasan.
hoffnung Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ako bih "morao" da je tagujem, da li to znači da spada u digital art [ako se tako to zove] nije fotografija nego je? jeste fotografija, ali zbog obrade - ispala je kao grafika?što se mene tiče, ako nije za ovaj topić, vrlo rado ću da je sklonim. tj. ja više nemam moć nad tim postom :D trebala bi mi tehnička podrška.
Indy Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A, ne, ne. Ni na kraj pameti mi nije bilo kakvo sklanjanje. Samo kazem, to je neki drugi put, nije ono sto je meni blisko.
hoffnung Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 (edited) aha, ok. nekako sam se oslobodio i bukvalno sve radim fotki. .npr. na dz se to nije tolerisalo, prebacili bi mi odma' na digital art. na flickr-u osećam veliku slobodu. ili je dobro ili nije. aludiram da nema tih podela, barem do sada nisam primetio kada je moj slućaj u pitanju. :)edit:zato sam napisao ono. Edited July 25, 2009 by bob mould hair style
hoffnung Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 (edited) :: Edited July 26, 2009 by bob mould hair style
Recommended Posts