maxivida Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 Pa nije mi dala njena majka. Misliš da nisam predložila. Link to comment
Caligula Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 ... Celo popodne pokušavam da ne mislim na to, stavljala sudove da se peru, veš da se pere, sređivala kuhinju, išla u šetnju i ništa ne vredi.:addict:... ne pomazu ni domaci poslovi Ja svoj aparat (+batery grip + objektivi) vucem svuda sa sobom, cak i na posao (sto se po mom postovanju ovde u poslednjih nekoliko meseci ne bi reklo), tako da saosecam sa tobom. Btw, odlicna je fotografija, potpuno impresionisticka Link to comment
Indy Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Ovo je vec za deciji vogue. Virtuozno. 1866. Сликала сам децу ради овековечавања њихове лепоте на папиру. Link to comment
maxivida Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 Hvala Indy. Čiji je to citat? U potpunosti je u skladu s mojim kredom. Link to comment
Indy Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Hvala Indy. Čiji je to citat? U potpunosti je u skladu s mojim kredom.Nije citat, ja izmislio, a u duhu Pakibitije ... šala mala.BTW. Primetio sam nešto ohrabrujuće - u Camera House gde su mi danas uradili film sa koga su gornje fotke sam uz urađene fotke (i CD sa istim) dobio i besplatan film, Superia. Vrlo lep signal, samo što ne kaže "snimajte i dalje filmove". Uz to, svaki put kad se šetam kroz grad, "snimim" veći broj individua sa filmskim aparatima. Film is not dead! (It just smells funny...)BTW2. Za maxi, šetajući se, uočio sam jednu tvoju etabliranu koleginicu (samo dečiji foto): Link to comment
maxivida Posted June 20, 2009 Author Share Posted June 20, 2009 Lepe su joj fotke, jednostavne, bez očiglednih klišea. Link to comment
hoffnung Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 yeah! it's my yacht, yeah. :Dkako su važni ovi oblaci. bez njih ne bi bilo ove dinamike. odlična kompozicija-fotka! Link to comment
hoffnung Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 pogled s' moje terase sa 300mm. Link to comment
Indy Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 (edited) Edited June 21, 2009 by Indy Link to comment
Zmitjkoe Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Labyrinth (20'' screen friendly) Link to comment
Zmitjkoe Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 (edited) I amsterdam (20'' screen friendly) Edited June 21, 2009 by Zmitjkoe Link to comment
Recommended Posts