mustang Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 pucano sa bajatim B&W 35mm filmom, bez blica. Link to comment
elle Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 mustange, ovo lepo i opako ladno, bas mi se svidjaphotobobe, ala si otkinuo par strana, lele teksture mm bajno a i ovaj Flecher:) da se upisem rainy night Link to comment
elle Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 bobe bobe zeleni - ja kad budem velka, ja cu uciti teksture :Ddanasnja: niti Link to comment
maxivida Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Pa gde si ti Indy :) Link to comment
hoffnung Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 elle | Iskreno, ja sam se žešće primio kada sam video druge kako rade. Stvarno mi je delovalo kao špansko selo, ali mic po mic, sada mi je lakše i smatram da treba još da se radi, čisto da se usavši tehnika, a siguran sam da nije teško. Za onu 'Green' sam baš zadovoljan kako je ispalo motiv i tekstura, tj. obrada. Link to comment
Indy Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Pa gde si ti Indy :)That's a good question... Umesto odgovora, jos jedna macka. Link to comment
elle Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 sava shumanovic:) posledica kompulsivnog fotkanja iz busa zg-bg - a svidja mi. dal na zapadne il ove tribine, svejedno, nek ide posle mace.bobe, ja samo da izucim svoj aparat, pa se uvaljujem u obrade svim srcem; al polako, ipak sam pocetnik, ima vremenaludo dobro zeleno, a ono cvece, zid ijaoo!! sjajno minjine su, kao i uvek, fantasticnemaxi, apdejtuj nas :Di da! Indy druze, u svakom te stilu ima, al one zgrade mmm Link to comment
jms_uk Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 (edited) click photo for larger version Edited April 10, 2009 by jms_uk Link to comment
jms_uk Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 click photo for larger version Link to comment
maxivida Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 maxi, apdejtuj nas :DEvo, kad iskaš... Una pored Rajne s nekim čikom. :D Link to comment
Recommended Posts