hoffnung Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Accordionist in the Shoeshoelandkakav čikica.... odlično mesto, odlična fotografija.ova iz serije 'Look Closer... (Series3)' druga, baš prija. mada.... cela ova serija sa cvećem prija, ali ova mi nekako... bogato :D
jms_uk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 @jms - Znam da preterujem, ali to je jače od mene. I ti bi isto tako da imaš ovakvog modela :)ma salim se ja - samo napred :)
maxivida Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 U bre, ova ko poster za neku alternativnu pozorišnu predstavu. Zbog ovog crnila u pozadini se stiče utisak kao da je reč o scenografiji. Bravo, bravo.
Pixie Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 hidden.....O da, kako je ovo dobro. Ja bih to posedovala.
Zmitjkoe Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 (edited) Edited October 24, 2008 by Zmitjkoe
batticuore Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 U bre, ova ko poster za neku alternativnu pozorišnu predstavu. Zbog ovog crnila u pozadini se stiče utisak kao da je reč o scenografiji. Bravo, bravo.i meni tako deluje. bravo Bubblegum! Zmitjkoe, nisi ni ti los. :)
Caligula Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jedna dobra izlozba bi mogla da se napravi samo od poslednjih nekoliko strana.
Recommended Posts