October 19, 200816 yr Autumn: Construction by Deconstruction 1-4 Edited October 19, 200816 yr by Zmitjkoe
October 20, 200816 yr ova mi je prekrasna- sublimacija jada&nevolje zbolg biljnih nametnika. može jedno tekničko pitanje, kakav objektiv je potreban da bi se mogli prikazati ov(olik)i detalji (ako je objektiv uopće taj koji je ograničavajući faktor)? Edited October 20, 200816 yr by Nicol
October 20, 200816 yr ova mi je prekrasna- sublimacija jada&nevolje zbolg biljnih nametnika. može jedno tekničko pitanje, kakav objektiv je potreban da bi se mogli prikazati ov(olik)i detalji (ako je objektiv uopće taj koji je ograničavajući faktor)?Odvovor ovde.
October 21, 200816 yr @Zmitjkoe: ove biljne rasturaju. Odlicne su.Hvala. Nije da ti kurtoazno uzvracam ali ova panorama Rovinja je fantasicna. Da li si razmisljao da je prodas kao:
October 21, 200816 yr evo da obojimo ovu stranu. predlažem da sledeću vratimo u realnost :Dova fotka me užasno vuče da pijem čaj od hibiskusa.
October 22, 200816 yr Author @jms - Znam da preterujem, ali to je jače od mene. I ti bi isto tako da imaš ovakvog modela :)