September 7, 200816 yr Dozvoli da malo dramatizujem fotku a la Radovan III: Al se namrcilo ko da ce govna da padaju. HDR ili quazi-HDR?
September 7, 200816 yr Zmitjkoe said: HDR ili quazi-HDR?HDR - prvi pokusaj u Photomatix-u mada, sad kad gledam ovu tvoju, lici visi na moju koja je izasla iz photomatixa.mislim da je ubledela kad sam je upload-ovao na flickr - cuveni AdobeRGB i sRGB profili. :)probacu danas da promenim u sRGB i re-upload-ujem.i hvala za edit.
September 8, 200816 yr Ima malo previse haosa na slici da bi bila zmitjkoeisticna. Da si bar zamolio gpspodju da skloni torbu i kese. Evo jedan brzi edit. Edited September 9, 200816 yr by Zmitjkoe
September 9, 200816 yr jms_uk said: bez naslova [za sada :)] meni se ovo vrlo dopalo, kao istopljena cokolada, koje divne, divne boje...
September 9, 200816 yr Bubblegum vrlo, vrlo kool ova u senci -poslednja od ove tri. i mačka nije loša. :)kilometri kabla soo-nam iznad glave
September 10, 200816 yr @photogazing fala, fala :) meni bash diivna ova tvoja s cerealijama... :)A boxing champ.that's what i am:)...
September 11, 200816 yr Bubblegum šta znači 's cerealijama..' hvala :)::evo nekoliko fotki od danas :)sale x2stone sofasingidunum-beogradizmeđu [redova]
September 11, 200816 yr @photogazing eheheh mislila sam na ovu sa zitaricama(sto je isla u duetu sa zelenim liscem), a mozda zapravo nisu ni zitarice enivejz, zalichilo mi pa tako... :)