Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

ove vaše fotografije bez daha ostavljaju. sve vreme im se divim u tišini, a sad se javljam jer sam poželela da neke od njih odnesem da se izrade i okačim na zid, a osećam obavezu da prvo pitam autore da li je to ok - da se ne zalećem. nisam još sigurna koje tačno, najradije bih sve, no to nije izvodljivo.

Posted (edited)
brm.jpgheii2.jpg Edited by Bubblegum
Posted

indy, ovu drugu si bas pogodio.. bulzaj :) super je obrada...popins, ja nemam nikakav kopirajt, mada mozda te kasnije kad postanem bogat i slavan napadnu moji advokati ako ti vide te nelegalno kopirane fotke hehe. salim se naravno :D

Posted

shinobi&Indy hvala vi :)shadow gospođa2777976541_a389064c4d_o.jpgsve četiri u vis2777976547_321a93586f_o.jpgblawatch2777976557_7314846e71_o.jpgidem da postanem drvo2777976569_e2bfe2e0cb_o.jpg

Posted

Malo senki iz Herceg Novog:)lepotica u svetlu: 2787402351_c3021fd3a8_o.jpg... i starogradski plocnik2787402357_df0f9a1815_o.jpg

Posted
ruke u pesku
Predlazem kvadratni format (deo za crop out je ocigledan)
Posted

i meni se sviđa cow-boyeva pješčana. budi djetinju želju za igrom na plaži, u kojoj se isprljaš do vrata, a onda bućneš u more.

misliš na ovo neoštro naprid?
Posted
Ma probao sam, ne valja - ovako je (barem meni) najinteresantnija. Ovaj ocigledni deo za krop:) dobro komunicira sa guzvom gore.
i meni se sviđa cow-boyeva pješčana. budi djetinju želju za igrom na plaži, u kojoj se isprljaš do vrata, a onda bućneš u more.
Evo jos jedne iz serije, manje uspele:2790706040_cf64db7eac_o.jpg
Posted (edited)

uhuhu, photogazing, ova prrrrva!! :wub:Kauboje, divna je slika devojčice. U stvari, obe, ali ove mokre lokne su me oborile s nogu.

Edited by maxivida