August 18, 200816 yr ove vaše fotografije bez daha ostavljaju. sve vreme im se divim u tišini, a sad se javljam jer sam poželela da neke od njih odnesem da se izrade i okačim na zid, a osećam obavezu da prvo pitam autore da li je to ok - da se ne zalećem. nisam još sigurna koje tačno, najradije bih sve, no to nije izvodljivo.
August 19, 200816 yr indy, ovu drugu si bas pogodio.. bulzaj :) super je obrada...popins, ja nemam nikakav kopirajt, mada mozda te kasnije kad postanem bogat i slavan napadnu moji advokati ako ti vide te nelegalno kopirane fotke hehe. salim se naravno :D
August 19, 200816 yr shinobi&Indy hvala vi :)shadow gospođasve četiri u visblawatchidem da postanem drvo
August 24, 200816 yr i meni se sviđa cow-boyeva pješčana. budi djetinju želju za igrom na plaži, u kojoj se isprljaš do vrata, a onda bućneš u more. Predlazem kvadratni format (deo za crop out je ocigledan)misliš na ovo neoštro naprid?
August 24, 200816 yr Predlazem kvadratni format (deo za crop out je ocigledan)Ma probao sam, ne valja - ovako je (barem meni) najinteresantnija. Ovaj ocigledni deo za krop:) dobro komunicira sa guzvom gore.i meni se sviđa cow-boyeva pješčana. budi djetinju želju za igrom na plaži, u kojoj se isprljaš do vrata, a onda bućneš u more. Evo jos jedne iz serije, manje uspele:
August 25, 200816 yr Author uhuhu, photogazing, ova prrrrva!! :wub:Kauboje, divna je slika devojčice. U stvari, obe, ali ove mokre lokne su me oborile s nogu. Edited August 25, 200816 yr by maxivida