hoffnung Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 indy druga serija: prva, druga (na ovoj fotki mi se mnogo dopada atmosfera, ali ne ceo kadar. možda da je malo niže), treća, peta super slidže. evo malo varenja, nemam sa čime da vas rashladim :D vruće mi je ludilo. gledam onaj tenis danas tamo u kini i ono.. tešim se koliko je veća vlaga tamo nego kod nas, a manja temperatura.
Indy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 "alma rd""der himmel ?ber melbourne""disappearing man""four""trio and vaio""woo hoo!"
Kontras Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Podsjeti me Indy sa onom fotkom ringispila da imam slicne. Inace treca iz serije mi je super.Maxvida, interesantan momenat mada mi licno ne prija takva kompozicija. Da je horizontalni kadar 'ajde de, ali ovako imam potrebu da rotiram fotku.I da ove fotke ringispila, sa jednog republikansko-juznjackog- asara.Siri daljeVrteska
Indy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Fort BourguignonLovely... posebno kako su se oblaci postavili kao da se u onoj tvrdjavi/loncu nesto kuva. (Ne moram vec ni da naglasavam da c/b verzija rockuje).
Indy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 evo moj prvi doprinos topicu :)Mirna ruka ;) Lepi tonovi.
shinobi Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hvala svima :)BGhost, i ja sam totalni sucker na dark city atmosferuokacicu kasnije jos neke, nisu mi sad pri ruci. inace sam noob u dslr svetu, godinama skljocam digitalcem, pa smo cura i ja pre mesec dana isfinansirali 450d s kit objektivom. valjda cemo sledece godine da vidimo i za neko bolje staklo...
shinobi Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 svidja mi se ova s ljubicastim srcem :)evo jos neke moje..
Indy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Photogazing, ona prva sa travama je bozanstvena! Za onu sa rolerima, ne znam kakva ti je filozofija fotosopiranja, ali taj vertikalni stub z desna bi se dao ukloniti ... shinobi, ova poslednja mi je favorit.Mislim da ove vinogradarske nisam ranije kacio (barem ne u ovoj interpretaciji).
Recommended Posts