Indy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ovaj drugi covek mi ovde kvari... (ukinuo sam ga dole primera radi, doduse uz totalni kolaps klupe - nije svako Zmitjkoe)
hoffnung Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Indy video sam da nešto smeta, ali nisam znao šta. sada je fotka baš dobila na čitljivosti.
Caligula Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Uuuuu, Kauboje :D Opasno. ma jedva sam izvukao zivu glavu, deca povikala "besplatno slikanje" (keve mi), i, dok si rekla "hausmajstor" - skupilo se njih desetak:)))
hoffnung Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ^totalno šiz ovaj drži konzervu, jedan na rolerima, jedan pravi balon, jedan je prebio nogu, jedan se skriva........beograd:
Indy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Fotogejzinge, to je 1 visokokvalitetni fotozurnalizam!Kauboje, jes' da je komisijski utvrdjeno da si 1 usminkani nacionalista ( ), ali posle ovih priloga si u mojim ocima znatno blizi Dzon Vejnu (mernoj jedinici za kauboja, ofkors). Je l' da su moje bivse komsije rodjeni modeli, a? Podsetilo me to na detinjstvo, ja sam jedno krace vreme isao u skolu u Bezaniji.
Kontras Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Da turim i ja koju fotku, mozda me neko i pofali :) PlazaMagla
Indy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ja cu prvi da te pofalim... Na ovom prostoru je samo fotografija bitna, za ratovanje imamo druge teme. Fotografije su ti odlicne (video sam i tamo, ranije).
maxivida Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Al smo skromni... Svakako će te mnogi pohvaliti. Ova druga je izvanredna.
hoffnung Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 indy hvala Kontras dobrodošao :)ja imam samo zamerku na veličinu fotke. barem da je 700pixela. ova druga fotka mi se baš dopada. atmosfera.
micke Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 (edited) Da turim i ja koju fotku, mozda me neko i pofali :)Meni su baš odvratne ;)Dobrodošao. Edited August 2, 2008 by micke
Kontras Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Hvala na dobrodoslici i na pohvalama. Koliko vidim ekipa je mala ali odabrana.Volio sam svojevremeno da gledam fotke gdje. Maxivide na B forumu no ona nestade bez traga.Tek odnedavno saznadoh za ovaj otpadnicki forum :).Pa eto drago mi je da sam vas pronasao.
hoffnung Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 (edited) možda nisu tematski slične, ali sve je slikano tu. Edited August 2, 2008 by photogazing
Recommended Posts